For en dag!!

Nå er jeg så utslitt at ikke engang orker å dusje. Jeg har hatt lyst til å legge meg for kvelden siden jeg kom hjem i syv-tiden, men for å forskyve natten bittelitt iallefall, tenkte jeg å dele dagen min i bilder med dere!

Som nevnt begynte denne dagen tiiiiiidlig. Kl 07.15 startet jeg mitt aller første 10 km løp, og 45.15 min senere var det gjort! Det var en helt fantastisk opplevelse. Over 10 000 deltakere (både marathon, 10 km og 3 km på samme dag) gjorde at starten gikk litt seint, og jeg fikk løpe sikksakk mellom folk de 2 første kilometerene. Men så fant jeg det perfekte tempoet og bare kjørte på. Det var helt konge, god følelse i kroppen, perfekt temperatur, og motiverende musikk i ørene. Det blir ikke siste gang jeg løper i Dubai kjenner jeg ;-)

gleder meg til å få flere slike medaljer i samlingen!

Meeeen, dagen var såvidt startet. Etter en lang dusj, mat og påfyll av energi (les:kaffe) dro jeg til Dubai marina for å delta på U Energy’s Fitness Challenge. Jeg var på lag med 3 flotte menn fra Crossfit Lifespark Dubai.

Long story short: vi vant, og er videre til finalen imorgen :-D Og er det lov å nevne at jeg fikk best tid av alle jentene som deltok? At jeg slo Candice som er kåret til «Fittest in Asia» med mer enn 45 sekunder? Er det lov? Ja, det er lov ;-)

Oh yes I did ;-)

Ok, nå kommer bildebomben, here we go!

litt av arenaen der magien skjedde
handsome guys på laget mitt, eller hur??
stille før stormen...
første del: 250m ro
deretter 10 stk wall balls, dvs en dyp knebøy med kast av ball på topp
next 10 pull-ups
så måtte vi bære 20 kg sand opp og ned en liten bakke
på toppen av bakken gjorde vi 10 burpees (armheving + spensthopp m/klapp over hodet)
neste øvelse var litt rar, en slags tau- jumping- pullup, men den tok ikke lang tid å utføre så den får vel godkjent :)
deretter 10 push press med 20 kg - lett som en plett! :-D
neste øvelse var ikke like lett - 20 stk box jumps
til slutt måtte vi bære to kanner (?) á 25kg frem og tilbake over plenen, før det ble sprint tilbake til neste mann på laget. Gameface on!

Done! Imorgen er det på’an igjen ;-) Gleder meg! Men ikke så mye som jeg gleder med til å sove!

God natt folks :-)

20 kommentarer om “For en dag!!

  1. Jeg synes du har så fin fasong på føttene, akkurat passe med muskler og ikke for tynne. Det er så godt å lese om slike øvelser, det gir sånn med motivasjon! Bra jobba og lykke til i morgen! :)

    1. Takk! Det varmer å høre! Ikke alltid jeg er like glad i lårene mine (skinnyjeans-moten gjør det ikke akkuratt lett for meg!), men på dager som igår er de ganske alright de der beina mine ;-)

  2. OMG! For en kul dag! Du må jo bare være helt superlykkelig! Himmel og hav – ligger her hjemme under dyna og fryser og nyter å følge det solbrune fjeset ditt og ditt fantastiske eventyr! Fortsett å blogge og dele bilder – så gøy! Stor klemM

  3. Så sykt kult :) Ser Dubai gjørr godt me deg ;) Utroli kjekt å fylla me på bloggen din. Blir merr å merr imponerte for kver post som legges ut. LIKE

  4. Du er et fantastisk flott forbilde! En kjempe fin, sunn og nydelig jente :-) bloggen din er en kjempe inspirasjon, så fortsett videre. Jeg setter veldig stor pris på både deg og bloggen din og det er min absolutt favoritt!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s