Muligens den beste burgeren jeg har spist

Jeg elsker mange ting. Jeg elsker selvfølgelig Ian, jeg elsker å sove, og jeg virkelig elsker mat! Jeg synes nesten synd på folk som ikke setter pris på et godt måltid, for de går virkelig glipp av mange gleder her i livet! Are you with me people??

Igår hadde jeg og Elisabeth virkelig et elsk-måltid. Først prøvde vi å nærmere sagt ruinere våre egne hamstrings og glutes med en killer treningsøkt, deretter «skeiet» vi ut med noe som må være den beste burgeren jeg har spist. Og jeg har spist mange burgere i mitt liv! Vet ikke om det var fordi vi begge var veldig sultne, men det var iallefall to lykkelige jenter som satt på BurgerFuel på Jumeirah Beach Residence igår ;-)

…anyways, som vanlig blir det jo litt bilder av sånt ;-)

ekstremt klare for mat!
jada, klart vi tar bilder i heisen også!
jeg tror jammen Elisabeth koser seg på ferie i Dubai
ja, hun gjør nok det ;)
koser meg en hel haug jeg også!
endelig mat! som ernæringsfysiolog skal jeg vel egentlig fraråde fra grasy hamburgere og slike ting- men fy søren så godt! Definitivt verdt hver eneste kalori, gram fett og karbohydrat!!
Elisabeth skulle pose for meg, men hun klarte ikke vente. Forstår henne godt jeg ;)

Flaks at vi liker å trene begge to! Apropo det, vi har akkurat hatt oss en overkroppsøkt her på morgenkvisten, øvelser og bilder kommer ;-)

Later!

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s