Ladies Night

Okei folkens, bare så det er sagt, dette innlegget har ingenting å gjøre med hverken kosthold eller trening. Men hvis du liker å se to jenter leke seg med en selvutløser på kamera er det bare å kikke videre ;-)

Dagen idag startet med tanning på taket

what a babe!! eller hur?!?

På tirsdager er det ladies night de fleste utesteder i Dubai. Det betyr gratis champagne og drinker på alle jenter. Kan leve med slikt. Så idag har vi finkjolen på! Gøy å kunne pynte seg litt ekstra iblant :-)

Elisabeth er en kløpper til å lage krøller med rettetang, så hun har prøvd å lære meg å håndtere den varme dingsen idag. Tror kanskje jeg trenger litt mer trening på akkurat det kjenner jeg.

min første rettetang (i en alder av 26 år, ikke verst)
flaks at jeg har en flink hjelper
full konsentrasjon (iallefall så mye konsentrasjon som tillates med et par glass vin i systemet)
se på de to! :)
fin, ferdig og fornøyd!
så kom finstasen på..
så kom selvutløseren på..
her viser jeg at jeg har blitt solbrent på ryggen idag ;-)
to jenter og ett kamera and this is what you get
high five!
okei, nok nå..
..sorry, ett til ;)

Ser dere hvor gøy det er å ha jentebeøsk i Dubai? Fy søren jeg har kost meg denne uka! :-)

Nå skal vi ut å se hva nattelivet her har å by på. Ha en fin tirsdagskveld partypeople! :-)

Later!

8 kommentarer om “Ladies Night

 1. Hei Inger.

  Kjempeinspirerende blogg du har. Stå på!:)
  Du snakket om at du ikke kjørte høy-rep, men at du heller tok mindre repetisjoner. Kunne du sagt noe om hvordan du trener?
  Og trener du noe cardio?

  1. Takk :)
   Jeg tar vanligvis mindre repetisjoner ja, iallefall på benøvelser der jeg ikke har lyst på særlig mye mer muskelmasse. Da har jeg heller 4-5 repetisjoner og tar 5-4 sett. Siden jeg ikke alltid har tid til å trene tung styrke, liker jeg godt å kjøre igjennom mesteparten av kroppen på en gang, men det hender jo selvfølgelig at jeg har såkalte splittprogram også der jeg kjører underkropp e dag og overkropp en annen.
   Jeg trener litt cardio, men mest bare fordi jeg synes det er gøy å kunne ta meg en joggetur rundt marinaen her i Dubai ;) Ellers så blir det av og til noen intervaller, men da for fettforbrenning.
   Skulle gjerne gitt deg en bedre oversikt over hvordan jeg trener, men treningen min akkurat for øyeblikket lider litt av at vi ikke har medlemsskap i noe «vanlig» gym ennå (vi venter jo på at vårt eget skal bli klart). Så det blir mer at jeg trener det jeg kan når jeg får tid og vil :)

 2. Morsomt innlegg – som vanlig! Jeg leser bloggen hver dag og det er så morsomt for du har alltid så mange morsomme bilder! Og det er veldig fint å se at man kan være feminin selv med en trent kropp og at man heller ikke trenger store pupper for å være kvinnelig! :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s