6 kommentarer om “Akkurat nå..

 1. hei! må bare si jeg digger deg og bloggen din! du virker som ei så utrolig morsomt og energisk jente :D men jeg bare lurer på en ting; hva er det eegentlig du gjør i Dubai? går på skole?
  btw Dubai er et av mine drømmereisemål, det hadde vært kjempe moro om du skrev et innlegg om «must see/eat/go/etcetc in Dubai» innlegg :D

  1. Vi har startet eget treningsstudio i Dubai, og der jobber jeg som personlig trener og ernæringsfysiolog. Let me know om du tar turen til Dubai, så kommer jeg veldig gjerne med tips om must sees ;)
   God helg!

 2. Hei Inger. vi reiser til Dubai i slutten av juni. Meg, min kone, datter på 25 og sønn på 16. Vi er fra Egersund, så må innom deg og hilse på. Hadde vert kjekt å fått en liten oversikt over de ting vi er nødt å oppleve i Dubai. vi gleder oss veldig til turen. Tror det blir skikkelig spennende. Skal være i Dubai i 13 dager. vi liker å trene så tenker vi må prøve treningsstudioet ditt. Hvordan er varmen der nede nå? Snakkes. Hilsen Harry

  1. Hei! Så kjekt, og gøy at dere vil komme innom. Dere er hjertelig velkomne til trening på SHP :)

   Jeg reiser hjem til Egersund 18 juni for å gifte meg(!!!) og kommer tilbake ca 8 juli, men SHP er åpent. Hadde likevel vært kjekt å kunne være der selv å ta imot dere, når er det dere er i Dubai?

   Forstår at dere gleder dere- det har dere all grunn til! :)
   Nå er det ganske varmt, 40+ og det kommer iallefall ikke til å bli kaldere i slutten av juni! Varmen er i og for seg ok, men det dere skal være forberedt på er luftfuktigheten. Jeg kan ikke lengre tørke klær på terassen for å si det sånn! Så svetten kommer lett, og de fleste er ikke så mye utendørs midt på dagene- borsett fra på stranden, da skal man jo svette! Men slik er det jo uansett temperatur her i Dubai, man går liksom ikke så mye på gaten. Kanskje sitter man ute på en restaurant om det er ok temp, eller så er man innendørs på kjøpesenter osv.

   Jeg ville anbefalt dere å iallefall ta dere en ørkensafari. Det finnes mange selskaper som arrangerer det. Da hentes dere i bil, kjøres ut i ørkenen til en camp der man får sitte på kamel, kjøre firhjuling, se solnedgangen osv. En gøy opplevelse!
   Så kan dere ta dere en tur i Burj Khalipha- høyeste bygningen, reise ut til Atlantis på palmen, besøke den norske sjømannskirken og spise vafler med brunost i Dubai(!), og selvfølgelig gå på stranden.
   Så bør dere jo også sjekke ut hva Dubai har å by på av shoppping. F.eks Dubai mall som er et av de største i verden. Utenfor dette kjøpesenteret er det også et kjempefint fonteneshow som er verdt å få med seg.
   Jeg vet også at det skal finnes en ganske spesiell moske i retning Abu Dhabi, men har selv ikke vært der ennå..
   Dubai har jo også en hel del å by på når det gjelder resturantopplevelser og mat, så jeg håper dere liker å spise ;)

   1. Hei igjen!
    Takk for tilbakemelding. Så kjekt at du skal hjem og gifte deg. Gratulerer på forhånd.
    Vi er i Dubai fra 26. juni til 9. juli, så det blir midt i den perioden du er i Egersund. Litt dumt for oss, men kjempekjekt for deg…..
    Vi kommer nok til å ta turen til treningssenteret allikevel, for vi er glad i trening alle mann. Til vanlig går vi på Puls i Egersund.

    Dere må ha lykke til med bryllupet. Kanskje vi kommer nedover ved en annen anledning også.

    Hilsen
    Harry

   2. aha, det var synd. Ville jo helst vært å tatt dere imot selv! Gymmet vårt er jo ikke et åpent gym slik som Puls der man trener selv, men hver trening skjer med PT. Så om dere vil trene foreslår jeg at dere booker en tid med Jens (eller vi kan avtale noe her) så kan han eventuelt ta en familietrening med dere ;)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s