Tidenes upgrade

Ian sin far, bror og svigerinne er i Dubai for helgen, og vi har dermed sjekket inn på hotell med dem for anledningen. Fy søren så digg! 100% avslapping (med unntak fra 1 stk PT-time idag) og det er langt ifra kjipt for å si det mildt…og det er forklaringen til hvorfor det har vært litt stille på min front idag.

Så om jeg ikke er heldig nok fra før som får tilbringe 2 netter i en king size hotel bed, så fikk jeg en enda større gave av svigerfar idag. La oss bare si det sånn: den mannen er gal!

Jeg har jo tidligere snakket litt negativt om min gamle mobil, og det er antagelig derfor den bestemte seg for å kapitulere da jeg reiste hjem sist uke. Dermed måtte jeg ty til min gamle, men ekstremt trofaste, Nokia 33ettellerannet:

dette har vært mitt kommunikasjonsmiddel de siste dagene!

Det skal jo ikke så mye til for å oppgradere denne telefonen, men jeg synes Ian sin far gjorde det med usedvanlig god stil. Takket være ham får jeg nå gå rundt med dette gliset:

thank u Chris!

Sjitt pomfritt altså! Tror dere jeg var sjokka når han ga meg en pose med en iPhone litt sånn bytheway på kjøpesenteret idag!? Wowowiwa! :-)

Nå venter nok en god natt i hotellsengen,
god natt godtfolk!

oh, og sa jeg forresten at jeg nå har kulere mobil enn Ian ;-)
…og pappa!? :-D

4 kommentarer om “Tidenes upgrade

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s