Smile, you’re on candid camera

Håper det er noen av dere som tok utfordringen min, hvis ikke, er det forsatt ikke for sent! ;-)

Jeg fikk iallefall kjørt en ganske bra økt etter forholdene å dømme. Jeg tok nemlig en proteinshake idag, for første gang på flere måneder, og fikk skikkelig vondt i magen! Oppblåst og mageknip og hele pakka. Not good! :-/ Så selv om den smakte kjempegodt blir det nok lenge til neste gang jeg tar en shake..

Uansett, økta ble bra likevel, og så ut som følger:
3 x 10 markløft @ 90 kg
3 x 10 sittende militærpress @ 27 kg

3 x 10 frontbøy @ 55 kg
3 x 12 curl to press @ 9 kg

3 x 10+ 10 hip lift  @ 95 kg
3 x 8 1 arms hantelpress @ 12 kg

Og så avsluttet jeg med en tabatta intervall med hoppetau. Flinke Merethe skulle nemlig teste doubleunders for første gang på sin time i morges, og tror dere ikke hun klarte det på første forsøk!? Jeg ble så sinnsykt imponert og måtte dermed kjøre doubleunders jeg også for å «hedre» henne. Altså ble det 8 stk 20 sekunders intevaller med DU’s, med 10 sek pause. Rakk å gjøre 256 stk- akkurat 2 mer enn Ian sin rekord ;-)

Såååå.. til overskriften da. La oss bare si det sånn, at om dere tror at «tullingen» som jeg driver med innimellom i videoene mine bare er et spill for galleriet, så er det altså ikke det! That’s all me, og det fikk jeg et ganske bra bevis på idag når Martin tilfeldigvis filmet litt av dancemovesene mine. Synd at det gikk ut over Ian bare.. Stakkars mann.. At han holder ut med meg! Jeg tror jeg har mer respekt for ham etter å ha sett filmklippet kjenner jeg. Det der mennesket i blått på filmen nedenfor hadde iallefall ikke jeg holdt lenge ut med!

Jaja, sånn kan det gå..
God natt :-)

8 kommentarer om “Smile, you’re on candid camera

    1. vet ikke om «herlig» er ordet jeg da.. Tenker «plagsom» eller «irriterende» passer bedre! Men Ian smiler jo på filmen, så helt galt kan det jo ikke være ;)

  1. Haha du er jo bare så fantastisk herlig – skjønner godt at Ian skal gifte seg med deg – og det fort, for for en energibombe du er!!! Love it!

  2. Blir så fantastisk glad av å se på deg! Hadde det ikke vært for at klokken nærmer seg midnatt, hadde jeg løpt til gymmet med en gang :D inspirasjon! Stå på!

  3. Hehe :) pleie sjelden og kommentere på blogger , men guh for en kjekke blogg du har!! :D inspirasjon te di graaader!! U look smashing! :D åsså i dubai då, for et herlig land!! :) stå på! :D

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s