40 chins @ 10 kg

Jammen ble det ikke en dagens i dag også! Det hadde jeg aldri trodd, men jeg fikk faktisk tid til en (meget bra til og med!) treningsøkt til tross for alt det andre som var på dagens agenda. Mulig jeg må sitte på flyet i natt/i morgen med gangsperr i både lår, rygg og rumpe, men isåfall er det verdt det.

Litt av grunnen til at treningen ble av idag er at jeg fikk selskap av Candice. Selv om det ble litt småprat mellom settene, var vi svært effektive, og fikk most mange muskler på kort tid. Så sliter dere med treningsmotivasjonen: få dere en treningspartner! :-)

Som overskriften lyder bestod økten av en del chins. Vi kjørte nemlig min jegtrenerikkechinsjegtrenerbein-kamuflasjeøkt!

4 x 6 strak mark @ 85 kg
3 x 8 bulgarsk splittbøy @ 50 kg
2 x 10+10 hofteløft @ 90 kg

..ooog, med 4 stk chins med vektvest mellom hver beinøvelse ble det totalt 40 chins på det! Ikke så værst om jeg skal få si det selv ;-)

Nå må jeg pakke! Klokka er 22.48 og jeg har ikke så mye som funnet frem kofferten! Men med sjokolade i magen bør dette gå som en lek! …vet ikke helt hvordan sjokolade skal hjelpe mot koffertpakking egentlig, men godt var det iallefall :-)

Snaiks!

7 kommentarer om “40 chins @ 10 kg

  1. Wow, 40 chins kan jeg bare drømme om!! Så fantastiske dere jenter er! Og noe av grunnen er at jeg aldri har prøvd, tips til en veeeeeeldig nybegynner? For jeg vil jo!

    God tur og lykke til med pakking! :)

    1. Du kan gjøre negative chins, dvs hopp opp slik at du har haken over stanga, og senk deg så rolig som mulig ned til armene er utstrekt. Ellers så finnes det også gummiband som avlaster noe av kroppsvekten slik at det blir lettere å gjøre. Og det aller viktigste- øv mye ;-)

  2. Kan du skrive litt om hvordan man kan trene seg fram til å bli god på pullups? Jeg klarer ikke en en gang:p Må stå i sånn stativ, og ja det er fortsatt tungt..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s