Dubai Sprint Challenge

DONE! Og resultatet ble: 2. plass!

Det var denne lille frøkna (les: MASKINEN!) som stakk av med førsteplassen igjen:

Eva, som vant 100 000 dhs på Dubai Fitness Challenge- for en athlet!

Meeeen, hun slo meg ikke meg like mye denne gangen ;-) ..og hun var den eneste!

Åååååååh, så godt det føltes!!

Økten:
480 m ro
660 m run
23 tyre flips
23 burpees
23 box jumps
23 push ups

…soooooo, we meet again
jeeeei, 2. plass :-)

Man kunne også delta i lag på 3 stk, og underveis ble jeg, Candice og Leslie enige om å gjøre det også! Så rett etter at jeg hadde gjennomført min individuelle økt, var det på’an igjen. Leslie gjorde roingen, jeg sprang som en gal (og holdt seriøst på å kappe av meg beina etterpå så grusomt var det!) og Candice gjorde resten. Vi kom inn på 2. plass- ikke verst med tanke på at vi hadde gjort hele greia en gang allerede ;-)

2. plass- for andre gang ;-)
god gjeng

En meget bra start på dagen spør du meg! Nå stikker jeg opp på taket og soler meg ;-)

18 kommentarer om “Dubai Sprint Challenge

 1. Du er god!!! Fytti så sterkt med to 2.plasser! Du er en fantastisk maskin du og:)
  Jeg har forresten testa 45 sek intervallene dine. Elsker de! Takk for gode tips her:)
  God helg fra Stockholm!

 2. Grattis :) Så gøy. Skjønner ikke at dere orket å gjøre det TO ganger :P Spreke jenter!!!

  1. Ja, runde nr 2 var SLITSOM, jeg kreperte nesten etterpå- det tok meg 5 minutter før jeg kunne stå på beina jo! Alt gjorde vondt og lårene kjentes ut som de skulle gå av! Nå forstår jeg hvorfor sprintere har store lår ;)

 3. Steike du er jo bare helt RÅ! Grattis :-)
  Et spm- hvordan gjør du det med mat før sånne økter? Spiser du før, hvor lenge og evt hva?

  Ps. Vil også bare legge til at du er en ekte solstråle! Makan til smittende smil skal man lete lenge etter!

  Klem :-)

  1. Takk snilling :)

   Jeg spiste ingenting før konkurransen- men drakk en del kaffe ;)

   Jeg trener jo ofte fastende, og føler meg ofte slapp like etter jeg har spist, så siden dette var så tidlig på morgenen skippa jeg frokosten som vanlig. Nå ble jo hele greia forskjøvet ganske mye da vi kom, så jeg hadde nok rukket å fordøyd en frokost, men jeg føler jeg funker like bra uten egentlig :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s