Epic mealtime

Ian skal til Oslo i helgen, så igår bestemte vi oss like gjerne for å gå ut å spise middag sammen. Det gjør vi jo rett som det er altså, men igår ville vi gå på en litt finere resturant. Visse resturanter har nemlig deals som gjør at man får 2for1-pris på middag- gotta love it!

Igår elsket jeg Dubai pga solen, men en annen ting jeg digger med Dubai er at vi kan gå ut å spise så ofte uten at det ruinerer økonomien. Man kan seriøst få mat i alle prisklasser her, 20 kr eller 2000kr- true story! Dessuten er det så mange resturanter å velge mellom at jeg nesten blir stressa av å tenke på all den gode maten vi går glipp av bare fordi vi ikke rekker å teste alle ;-)

Igår testet vi Hunters Room & Grill og maten var så god at jeg tror den må ned på listen blant beste matopplevelser (..det begynner visst å bli en lang liste det der!). 340g biff som var så mør at man knapt måtte tygge den! Storebror og samboeren kommer til oss neste uke, så det er fare for at vi må dit igjen.. ;-) works for me!

Og mens vi snakker om mat (..eller vi snakker jo ikke, jeg skriver og dere leser, but you know what I mean). Jeg fikk spørsmål om jeg kunne legge opp oppskriften på min kylling-pesto-cashew-bacon pizza, er det noen som er intressert???

 

14 kommentarer om “Epic mealtime

  1. Absolutt interessert :-)

    Hvordan er prisnivået ellers i Dubai, med tanke på husleie osv. Har lenge hatt lyst til å reise ett par +++mnd til Dubai, tror det er på tide å make it real! :-)

    Flott blogg du har!

    1. Den er ganske god Martin, får lage den neste gang du tar turen ;-)

      Ser ut som vi reiser til Norge i julen, nyttår er ikke bestemt enda. Men dersom vi er her hadde det vært veldig gøy med besøk fra to staute karer som deg og Einar :-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s