Dobbel

Dobbel treningsøkt igår, og jammen ble det ikke en dobbel idag også! Hva skjer med treningslysten liksom? Jaja, godt den er der egentlig, for den kommer jo og går som den vil, så da er det ganske flaks at den iallefall er på plass nå når vi har besøk og matvanene blir litt fucka (les: vi har mer sjokolade og brunost i kjøleskapet enn vi har mat!).

På formiddagen idag ble det en bra økt sammen med fine Merethe. Hun var min trofaste PT-kunde, men har nå flyttet tilbake til Norge. Takk og pris for lærere med høstferie ;-)

Ikke bare så Merethe fantastisk ut med ny klipp og en fantastisk veltrent kropp, jenta har jo blitt sterk jo! Jeg er litt stressa nå, for jeg har liksom alltid vært hakket sterkere enn henne, men fy søren, hun tar meg igjen!!! Skumle greier.. Får trøste meg med at hun har hatt en god PT ;-) Eller hur Merethe?? :-D

Superfine og sterke Merethe!

Vi kjørte først 5 sett med tunge markløft, og jeg fikk snust på tresifrede markløft igjen. Det var godt gitt! Deretter ble det ett stangkompleks (dvs, man gjør alle øvelsene på rad uten å sette fra seg stanga) som viste seg å være litt av en killer:

4 frivendinger med push press
4 knebøy
4 push press bak nakken
4 fremoverlent ro
6 armhevinger
4 chins

Jeg satte timeren til å pipe hvert 3. minutt og gjorde 8 runder. Saki balaki- jeg pustet og peste så mye at Jens kom inn for å sjekke om jeg kreperte!

Jeg fikk også kjørt en PT time med mamma idag, og det var veldig gøy. Mamma var faktisk min første PT kunde hjemme på kjellergulvet i Okka by rett etter at jeg hadde tatt PT utdannelsen min, så det var gøy å kunne trene henne med skikkelig utstyr denne gangen.

beste mammaen :-) Forresten, noen spurte om jeg trente bevegelighetstrening siden jeg hadde så god bevegelighet- men den har jeg fått av den dama her ass! Ass-to-the-grass knebøy FTW!!!

Og så avsluttet jeg altså arbeidsdagen med intervaller. Idag ble det løpeintervaller (hundretusenmillioner ganger bedre enn på romaskin!). Jeg hadde ikke så god tid, så det ble 10 stk 30/30 sekundere. Jeg startet på 18 km/t og økte med 0,1 km/t for hver intervall. Med en ekstra økning på slutten endte jeg på 19 km/t på den siste intervallen! Nice :-)

Nå skal det bli godt med sovings ass!

Ha en fin kveld dere som forsatt har litt igjen av den!
Stor klem :-)

4 kommentarer om “Dobbel

 1. Kunne du laget et innlegg om hvordan sko du bruker til forskjellig trening? Tenker intervaller ute/på mølle, eller da sprint, langdistanste og styrketrening:) Syns det er vanskelig å finne skoen med stor S til trening av beina, her ender jeg ofte opp med å bare ta av skoene… Hadde vært supert, du er rå :D

  1. jepp, det kan jeg sikkert gjøre! Men må ta ett bilde da av hver sko da, og akkurat nå har jeg ikke skoene med meg ;)

   Dersom du ofte tar av deg skoene (i håp om mer stabilt underlag tenker jeg) så kunne du kanskje testet løftesko. Reebok har en model nå som ikke er like stiv som vanlige løftesko, slik at man kan gjøre f.eks litt hopping, løping osv i dem (det er en crossfit sko). Her kan du se bilde av mine. De går å få bestille på http://www.roguefitness.com

 2. Den beste pt`en jeg kunne fått!!!!!:) Jeg har lært så ufattelig mye og gjør det enda:) Cheescake factory i går, OMG jammen godt jeg ikke bor her lenger:) Fikk kapra meg de Crossfit skoene, begynte å bli utplukka i størrelsene. Gleder meg sånn til å teste de, men i dag blir treningsfri og strandliv:)
  Lykke til med flytting:)
  Snaiks

  1. BRA at du fikk skoene! Både Ole, Hanna og pappa reiser også hjem med ett par i baggasjen ;)

   Håper du har hatt en fantastisk uke i Dubai med Thomas! Gleder meg til du kommer tilbake igjen.

   Og keep opp the good work med treningen. Jeg er så ufattelig imponert over resultatene dine!!! Det er deg vel fortjent, for du er ikke akkurat den som slæker ;)

   Stooooooor klem!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s