Giving up is not an option

Først var det joggeturen jeg valgte å gjøre midt på dagen i ca 80 varmegrader som ikke akkurat går ned i historiebøkene. Så var det intervallene på den nye tredemøllen som nesten tok knekken på meg til tross for mye lavere tempo enn vanlig, etterfulgt av en planlagt mil som resulterte i powerwalk fordi det var så slitsomt å løpe. Og idag ble jeg stoppet av både gnagsår, vondt i lilletåen (!!) og sting (eller hold i siden eller hva fææn det heter!).

what is this shit?

Vel, løpeøktene mine har jo ikke akkurat gått strålende i det siste, men jeg kan vel ikke gi opp av den grunn..? Ikke det at jeg føler løping er en så veldig viktig del av treningsrutinen min, men jeg liker virkelig følelsen jeg får etter en bra intervalløkt, eller den såkalte runners high som kommer etter/under en kjempegod joggetur. Og nå er i tillegg været i Dubai perfekt for utendørsaktiviteter som løping. Hmm.. Jeg forstår bare ikke hvorfor løping plutselig ble så slitsomt!?

Jeje, jeg får vel bare kjempe meg gjennom et par mentalt slitsomme økter, og vente på den der økten som forhåpentligvis minner meg på hvorfor jeg liker løping så godt i utgangspunktet.

Until then,

 

Laters!

11 kommentarer om “Giving up is not an option

 1. Härliga du! Det där fixar du lätt :) Gör ett par av dina favoritpass mellan så ska du se att du innan du vet ordet av har en runners high igen.

  =)

 2. Hei! Jeg bare lurer på hvor mye vann får du ca i deg hver dag? Hvor annereles er det i Dubai enn i Norge? :) Håper løpingen kommer seg:) Ha en fin dag! :)

  1. oj, det har jeg ikke peiling på! 3-4-5 liter kanskje?? Jeg har virkelig ingen aning. Men tror ikke jeg drikker mer her enn hjemme i Norge. Dersom jeg er mye ute eller på stranda gjør jeg nok det, men på en vanlig arbeidsdag er det nok som normalt.

   Håper også løpingen kommer seg. Hadde en ny intervalløkt idag og det var SLITSOMT!

   Ha en fin dag du også :)

 3. Wiiii, da er billettene til Dubai bestilt og det blir to uker der i vinter!! :D Gleder meg!! Har du noen anbefalninger til hva vi bør få med oss og hvor det er bra å bo? Hadde satt stor pris på noen «inside-tips»!

  1. Så gøy!
   Ja, shopping og solings er jo ett must. Det samme er ørkensafari. Deretter kommer det jo an på hvor kulturelle dere vil være, eller om det holder å se hva Dubai har å by på av shopping og resturanter (man får jo faktisk ett ganske bra inntrykk av kulturen i Dubai ved å gjøre akkurat det!).

   Jeg kan anbefale å bo på JBR (jumeirah beach residences), der finnes det mange hotell, men også leiligheter som kan leies (er ofte ett rimeligere alternativ, spesielt dersom dere er mange som reiser). Sjekk mydubaistay.com eller shortstaydubai.com dersom det er interessant.

   Ellers er det også koselig i Dubai Marina. Men husk at Dubai er en taxiby, dere kommer enten å være nærme strand, eller shopping. Så får man ta taxi til det ene eller det andre. Det finnes liksom ikke noe sentrum i Dubai ;)

   1. Tusen takk for svar! *skrive opp i notatboken* :D Kanskje det går an å komme innom dere og trene? Hva koster det? Hadde vært litt artig å ha en PT time med deg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s