Wasting time

Det regner fortsatt i Dubai, og jeg er ganske så fasinert. Regnskurer skjer iblant, men da snakker vi 1 regnskur per dag. I løpet av 1 måned. Idag har det regnet av og på hele dagen- det er rett før jeg får hjemlengsel ;-)

Dårlig vær betydde at jeg ikke hadde behov for å haste meg gjennom treningen idag (noe jeg vanligvis gjør på fredager). Og tro meg, det var ei som tok seg goooood tid i gymmet idag! Ikke det at jeg gjorde så mye, for jeg gjorde pullups og militærpress, 10 sett med lavrep, en økt som burde ta max 40 min. Det tok meg godt over en time! Men vi var mange på gymmet idag, og tross at samtlige var hjemme hos oss igår og ladet opp med lasagne og ostekake, var tempoet heller labert hos de fleste. Jaja, all trening er bedre enn ingen trening (nesten iallefall!).

de andre jobbet hard
de andre jobbet hardt
jeg hang for det meste rett opp og ned ;)
jeg hang for det meste rett opp og ned ;)

Jeg og Ian hadde planer om å dra inn til mallen ikveld, men det blir hjemmelaget pizza og film istedet. Det regner jo ute ;-)

Ha en fin fredagskveld!

Snaiks!

4 kommentarer om “Wasting time

  1. Hei Inger:) Jeg leste at du pleier å høre på lydbok mens du løper, og jeg fant ut at dette burde jeg teste ut! Derfor lurer jeg på hvor du kjøper/laster ned dine fra?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s