To redo or not to redo

For dere som ikke er helt inne i den her Crossfit Open-greia så er det altså lov til å gjøre så mange forsøk man vil på de ulike øktene. Etter at woden annonseres hver torsdag har man frem til søndag å poste sin beste score. Jeg prøvde meg to ganger på de to første wodene, og forbedret tiden, og idag gav jeg altså wod 13.4 ett nytt forsøk.

Meeen det gikk jo ikke så bra.. Jeg slo ikke min forrige score, men fikk 3 færre reps- ooooog var i tillegg supersliten etter økten (noe jeg ikke kan påstå at jeg var på torsdag). Jaja, så da får jeg vel si meg fornøyd med 85 reps da ;-)

bare sånn passe fornøyd etter dagens innsats :-P
bare sånn passe fornøyd etter dagens innsats :-P

WOD 13.4 er jo som nevnt tidligere 7 min til å gjøre så mange repetisjoner som mulig av:
3 clean & jerk
3 toes to bar
6 clean & jerk
6 toes to bar
9 clean & jerk
9 toes to bar
12 clean & jerk
12 toes to bar
15 clean & jerk
15 toes to bar
18 clean & jerk
18 toes to bar
etc.

Under ser dere en liten snutt fra dagens forsøk på 13.4
På torsdag er det jo jammen siste økt i The Open! Fy søren så raskt disse 5 ukene har gått!! :-O

2 kommentarer om “To redo or not to redo

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s