Morning snatch

Vi har hatt kurs på SHP idag, så for å rekke både trening, kurs, soling og SANDANCE (!!!!) som vi skal på senere stod vi opp urovekkende tidlig for å trene. «Vi» er jeg, Ian, Christin og Henrik som besøker oss fra Norge ;-)

Dette er hva vi gjorde:

Snatch pull: 4/40kg- 4/40kg- 4/50kg
Hang power snatch: 3/30kg- 3/35kg- 2/40kg
Power snatch: 3/35kg- 3/38kg- 3/40kg
Split snatch: 2/30kg- 2/35kg
Snatch: 2/35kg- 2/40kg

Deretter avsluttet vi med denne lille luringen:

Jeg hadde 50 kg på stangen. Try it! Det er ikke så gøy som det ser ut som ;-)

12 kommentarer om “Morning snatch

  1. Hei, jeg har et litt urelevant spørsmål. Jeg syntes det er såå vanskelig å finne hotell i et land man aldri har vært i før. Jeg lurte derfor på om du visste noen hoteller (som du kan anbefalle), som ligger nært strand, og kanskje gå-muligheter til sentrum(evt. mall osv). Kanskje det blir Dubai-tur til høsten! Hvordan er været/temperaturen der i begynnelsen av oktober? :)

    1. I oktober er det ganske perfekt, ikke for varmt, men likevel stabilt vær. Sånn var det iallefall ifjor- men været har variert MYE på de snart 2 årene jeg har bodd her.

      Hoteller som ligger nære Jumeirah Beach Residenses ligger nærme stranden. Dette er også nærme Mall of the Emirates og Dubai Marina som også er ett koselig område. Dubai er en taxi-by, så det vil være vanskelig å få gangavstand til ting egentlig..

      Det var nettopp kjentfolk i Dubai, de bodde på Media One Hotel, det var visst bra. Desverre har jeg ingen andre konkrete tips, men test booker.com eller expedia, så finner du nok noe.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s