50 pullups og 100 glute ham raise

… på eksakt 30 minutt!

Jeg har sagt det før, og sier det igjen; ta klokken til hjelp for å få en mer effektiv treningsøkt! Igår hadde jeg ca 40 minutt til rådighet mellom kunder, og satte dermed timeren til å pipe hvert 3. minutt. Når den pep gjorde jeg 5 chins etterfulgt av 10 glute ham raise, og 30 minutt senere hadde jeg gjort 50 pullups med 10 kilo ekstra og 100 glute ham raise.

Ikke så verst spør du meg!

Dette var igår altså. Idag var det frivendinger, overhead squats og bulgarske splitt som stod på menyen. Filmet litt av det også jeg, men rekker ikke slenge det opp nå. Så dere får vente til freddan! …eller noe sånt ;-)

Snaiks!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s