Firestorm Throwdown dag 1

Crossfit Lifespark arrangerer denne helgen en stor throwdown kalt «Firestorm». Og jammen sa jeg storm!

I natt våknet jeg nemlig av lyn og torden (!), og det har regnet så mye at det nesten er oversvømmelse på terassen vår! Det regnet da vi våknet imorges også, men heldigvis ble det faktisk ingen regndråper i løpet av dagen- satte jo litt stemning likevel da ;-) Håper vi slipper unna med tørre sko imorgen også!

Hele 22 lag deltar og vi skal i løpet av helgen gjennom 6 ulike økter. Vårt lag, «SHP & the Beautiful Beast», består av meg, Ian, Henrik og Sal- en personlig trener som jobber ved ett annet gym i Dubai. Endelig får Ian også være med på moroa! Han er jo oftest ute på reis eller opptatt med jobb når slike ting skjer, så i hele dag har jeg spradet rundt stolt som en hane av den flinke og flotte mannen min :-)

Første WOD var 28-20-12 reps av squatclean thrusters @ 47/70 kg og muscleups. Repetisjonene kunne vi fordele som vi ønsket mellom lagmedlemmene.

Neste WOD gikk ut på å finne hvert lagmedlems 3 rep max i frontbøy. Vi hadde kun én stang til rådighet og 8 minutter på oss- det var litt stress ass!

Dagens siste WOD var 16 (!) runder av:
10 box jumps
10 push press @ 30/50 kg
10 toes to bar
10 hang power cleans @ 30/50 kg
10 double unders

Marie og Martha har vært superflinke cheerleadere og dagen har vært meget bra. Bare se her:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

…og guess what? Vi leder!!! Wooohoooo!! :-D

Nå har vi ladet opp til morgendagen med hjemmelaget lasagne, film og masse norsk sjokolade ;-)
Bring on day 2!

15 kommentarer om “Firestorm Throwdown dag 1

 1. Haha- syns dere alltid leder eller vinner slike konkurranser!! Det er rått!!!! Jeg mener, di andre som er med, er vel også dødla sterke, så da må jo dere være helt ekstremt sterke!! Så gøy!! Heier på dere og håper dere vinner hele dritten! :):) alltid gøy å komme inn på bloggen te nytt innlegg- rart med det, men jeg er avhengig ;) det er her jeg blant annet går for å finne min daglige dose med inspirasjon!

  1. Hehe, liker at du har ett sånt inntrykk av oss ;-)

   Denne gangen fikk vi faktisk ganske bra motstand fra flere lag- meeeeeen vi dro jo seieren i lang til slutt likevel! YEAH!

   Så kult at du inspireres av skribleriene mine! Og at du tar deg tid til å fortelle meg det setter jeg stor pris på skal du vite :-)

 2. Hei flotte deg :)
  Jeg har et lite dilemma, og hva er vel mer naturlig enn å spørre en totalt ukjent på en blogg om hjelp? Men som et slags treningsorakel tenker jeg kanskje at du har noen tanker om dette..
  Jeg går siste året på en ledelses/økonomibachelor og planen var å fortsette rett videre til master. Har imidlertid hele tiden hatt i tankene om jeg skulle gjort noe innenfor trening istedet (jobber som gruppetreningsinstruktør, så er litt inne i branjsen og det er jo her min virkelige passion ligger). Kanskje du kunne skrevet litt om ulike veier å gå innenfor treningsbransjen? Jeg kunne gjerne tenke meg å kombinere ledelse/økonomi med trening, men vet ikke helt hvordan ennå.. Er usikker på om jeg skal gå all in med en ordentlig grad eller om jeg i første omgang skulle prøvd meg på et kurs gjennom AFPT f.eks. Blir det forresten et nytt kurs i Dubai neste sommer?
  Puh, dette ble like ustrukturert som i hodet mitt, men jeg håper veldig på at du kan komme med noen hint og råd?

  1. Hmm.. Jeg tror absolutt jeg ville tatt ett av AFPT sine kurs i første omgang, for å se om det er noe du trives med før du totalt endrer retning liksom. Ledelse, økonomi og personlig trener utdannelse- der har du en meget bra kombo spør du meg! …og det var jo det du gjorde ;-)

   Det ser desverre ikke ut til at det blir noe kurs i Dubai nei, men både i USA og Spania istedet!

   Gi lyd om du velger å gjøre noe via AFPT- jeg har rabattkode som gir det avslag på kursene deres ;-)

   1. Hvorfor blir det ikke kurs i Dubai te sommeren igjen? Blir det neste sommer( sommeren 2015) da, eller er det lagt ned helt med kurs i Dubai?

 3. Ser noen har kommentert genseren din fra før, men den var kjempe din :) Vet du hor du har kjøpt den eller hva den heter? :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s