Covergirl

«Du må sjekke Facebooken din»

Meldingen kom fra Martha og jeg ble selvsagt nysgjerrig på hva hun mente. Selv om jeg var opptatt med å stelle istand julefest for 15 gjester (ja, 15 stk!) så måtte jeg jo sjekke, og WOW sier jeg bare! Der var det jo plutselig ett bilde av meg på fremsiden av Shape Up!!!

20131219-121434 AM.jpg

Fy søren ass, det var ganske stas må jeg innrømme :-D Og så må jeg jo legge til at det hadde vært helt ok å hatt noen som fikset alle bildene mine like fint som dette. Selfie i speilet med retusjering liksom- YEAH, bring it :-D

Skrives mer imorgen, her er det sovings på gang.

God natt!

18 kommentarer om “Covergirl

    1. Hyggelig å høre at du ikke synes jeg trenger retusjering, men helt ærlig tror jeg ikke det er så fæle signaler å sende ut at jeg synes det er gøy med bilder der jeg ser fin ut på grunnet retusjering. Det hadde vel vært verre om jeg latet som at bildet ikke var retusjert i det hele tatt?

  1. Tilbaketråkk: 21 K | Inger in Dubai

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s