Siste trening for i år?!

A1) 4 x 8 strakmark @ 90kg
A2) 4 x 3 nøytrale pullups @ 15kg
B1) 3 x 8+8 eleverte bulgarske splitt @ 2 x 25kg
B2) 3 x 3 nøytrale pullups @ 15kg
C1) 2 x 10+10 hofteløft @ 90kg
C2) 2 x 3 nøytrale pullups @ 15kg

Vel, siste trening på SHP iallefall. I morgen reiser nemlig jeg og Ian til Vietnam! Vi skal i bryllup til en av Ian’s nærmeste venner, og så blir det nyttårsfeiring og en aldri så liten ferie. Jeg må jo ærlig innrømme at det er litt (les: veldig) trist å måtte reise fra Dubai nå når familien min er på besøk, men jeg får vel være glad for at vi iallefall har fått en fin uke sammen. Og så tenker og håper jeg jo at Vietnam blir ganske kult det også :-)

I kveld har risengrynsgrøt og Home Alone 2 fått stå for julestemningen- alt for å utsette noe jeg virkelig misliker; å pakke.

Og, jeg er ikke ferdigpakket enda, så jeg får vel runde av her ;-)

photo

Ønsker dere en fredelig romjulstid,
I’m signing out party people :-D

4 kommentarer om “Siste trening for i år?!

 1. Hei Inger! Jeg suste gjennom bloggen din på et par dager i forrige uke, og jeg må si: fy flate for ei dame du er!! Blir helt imponert og inspirert over hvor flink du er på treningsrommet og det utrolige humøret ditt. Du virker som en solstråler uten like:) jeg ville bare legge igjen en kommentar og si at du har inspirert meg til å tørre å være meg selv og tøyse mye mer enn hva jeg har gjort de siste årene. Har liksom måtte bli «voksen», men når jeg tenker meg om lurer jeg på hvorfor!? Din hverdag ser så ufattelig morsom ut, og det virker som det er mye pga det fantastiske vesenet ditt. Du er deg selv hele tiden! Samtidig vil jeg også takke deg for å ha sparket meg i baken! Jeg trener mye styrke(les: bare styrke), men tør ikke pushe meg, så har vært stuck på de samme kg i laaaaang tid. Lille julaften økte jeg på samtlige øvelser(opp til 10kg). Og så tok jeg hangups med 10kg mellom settene mine. Så tusen takk for at du har en så inspirerende blogg! Og takk for at du er du <3 stor klem fra Norge
  PS: god tur til Vietnam! Det kommer nok til å bli en kjempefin tur, hvert fall så lenge du og det humøret ditt er med!

  1. Wow Line! For en superfin kommentar!! Jeg smiler jo fra øre til øre her jeg sitter!!!

   Tusen hjertelig takk for dine fine ord, jeg setter enormt stor pris på dem skal du vite :-)

   Håper du fortsetter meg tunge pullups i 2014 også ;-)

   Stor klem fra meg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s