10 på rappen

Jeg var nesten deprimert da klokken ringte klokken 7 imorges. Ikke fordi at det var så spesielt tidlig for en arbeidsdag, men fordi jeg visste at dagen var fullbooket med hele 10 kunder, og det er faktisk litt i meste laget for denne jenta.

Jeg hadde 90 minutter ledig mitt på dagen og trening utgikk selvsagt til fordel for lunsj og litt avslappings, så da jeg klokken syv ikveld sa «hejdå» til min siste kunde hadde jeg valget om å gå hjem å kapitulere på sofaen, eller å trene litt for så å gå hjem på sofaen med ett litt klarere hode. Faktisk så ble det det siste alternativet, men jeg må understreke at den avgjørelsen satt laaangt inne.

Jeg kjørte denne klassikeren:

3 runder av:
20 utfall bakover @ 60 kg
10 push press @ 50 kg
20 knebøy @ 70 kg
10 chins

Økten var like jævelsk tung som vanlig, men grunnen til at jeg stadig velger å gjøre den på nytt er vel at den kan gjennomføres relativt kjapt og at jeg alltid er fornøyd og tilfreds etter at jeg har kavet meg gjennom galskapen.

Og siden Ian er i Stavanger i helgen og det ikke er like gøy å lage mat til bare én person ble det en svært enkel løsning til middag: havregrøt, sjokolade og mandariner. Og x antall episoder av Solsidan :-)

20140126-114146 pm.jpg

Jeg klarer meg ganske bra i eget selskap altså, men nå synes jeg godt du kan komme hjem Ian ;-)

Snaiks partypeople,
I’m signing out :-D

4 kommentarer om “10 på rappen

  1. Du er flink! Jeg valgte å slappe av etter flere timer med mannen din som foreleser/trener (var jo helt utslitt) :p Han er utrulig dyktig og vi føler oss privilegert som har fått hatt han som foreleser i to av helgene på PT-kurset! Så jeg er glad du klarer deg uten han et par dager så andre kan få litt kunnskap innen trening;)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s