En snabbis

Jeg var meget klar for å vende snuten hjemover etter min siste kunde idag, men mens jeg satt å svarte på litt mail kom min svenske kollega Malin inn på kontoret og sa at vi hadde 30 minutter på oss til å gjøre noe fornuftig i gymmet. Så da ble det som svensken sa; en snabbis som følger:

A1) 3 x 15 markløft @ 80-90kg
B1) 3 x 15 glute ham raise
C1) 2 x 15+15 hofteløft @ 90kg

Jeg holdt seriøst på å krepere under sett nr 2 med hofteløft (derav kun 2 sett istedet for de planlagte 3), men var selvsagt superhappy for at hun dro meg med. Sjokoladen etter middag smakte jo nemlig enda bedre med litt syre i beina ;-)

photo

Vi var så tidseffektive at jeg ikke engang fikk tid til å ta noe bilde for å dokumentere at vi faktisk trente så dere får ta mitt ord for det helt enkelt ;-) Bildet over er fra gårdagens snabbis. Da ble det en aldri så liten intervalløkt på mølla før middag. Merker at det ikke akkurat er 120% kvalitet på øktene mine for tiden, men noe er jo bedre enn ingenting og alt det der ;-)

Akkurat nå er lite bedre enn søvn derimot, så jeg hopper til køys med mannen!

God natt :-D

9 kommentarer om “En snabbis

    1. Thank you, I’m glad to hear :-)

      And yes, I’ve been asked many times actually from my friends in Dubai to write in English. The problem is just that it would involve so much more work for me and I would probably not be able to write as naturally as I do in my own language.. If that makes sense..?

      But thanks for «reading» it anyway ;-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s