Ineffektiv

Ok, I’m putting it out there; jeg supersetter den meste treningen min med Instagram. 5 muscle ups. Instagram. 6 chins. Instagram. 8 lat pulldowns med bred grep. Instagram. Og sånn fortsetter’e folkens!!

Jaaadaaaa, jeg er hundreogtiprosent klar over at treningen hadde blitt hundreogelleveprosent bedre om jeg ikke hadde tatt disse lange Insta-pausene, men det kan da umulig bare være meg som synes treningen blir gøyere om man sjekker Instagram mellom ett sett eller to?! Jeg trener som oftest alene, og da er det greit å kunne sende en snap til mamma, eller å skryte til Insta-følgerne mine om at jeg klarte 5 muscle-ups på rappen idag også ;-)

Uansett, Instagram er iallefall grunnen til at økten jeg gjorde idag tok nærmere 2 timer, når den egentlig kunne ha vært over på drøye 70 minutter.

A1) 6 x 3 ring muscle ups
B1) 6 x 6 chins @ 10 kg
B2) 6 x 6 skråbenk @ 40 kg
C1) 4 x 8+8 lat pulldown, bredt til supinert grep
C2) 4 x 10-8 DB benkpress @ 2 x 20 kg

photo 1-1

photo

photo 3-1

Nå venter dagens to siste kunder, før det blir dobbel episode av Game of Thrones i bra selskap. Og taco! Masse taco.

Vi ses på Insta ;-)
Snaiks!

4 kommentarer om “Ineffektiv

  1. Jesus for en inspirasjon du er!! Hvis jeg vurderer å droppe trening, er det bare å klikke seg inn her eller på instagram-kontoen din – og svooosj, så er jeg ready to go! Tusen takk Inger. Du er råflott :)

  2. Du er så fantastisk herlig, Inger! :D Supersetter med instagram, du er tvers gjennom fantastisk! :) Takk for motivasjon og inspirasjon!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s