Knebøy til frokost og frivendinger til kvelds

I sist uke hadde jeg hele 3 dager treningsfri og jeg kan ikke huske sist det skjedde. Jeg kan iallefall ikke huske sist jeg hadde to dager fri på rappen. I dag ble det derimot både trenings på formiddagen og ettermiddagen på denne frøkna.

..men det var ikke for å ta igjen «tapt» trening at jeg trente to ganger altså. Det gjorde jeg helt enkelt fordi jeg har ferie og fordi jeg kan ;-)

Anyways, på formiddagen ble det en etterlengtet beinøkt. Fordi jeg ikke har pakket med meg løftesko var jeg litt pysete på knebøyen og våget ikke øke vektene fra sist økt, så jeg holdt meg til min «vanlige» 90-kilos knebøy. Deretter ble det utfall, hofteløft og ettbeins-lårcurl.

A1) 6 x 5 knebøy @ 90kg
B1) 4 x 8+8 utfall bakover fra step @ 60kg
C1) 2 x 15+10 hofteløft @ 90kg
C2) 2 x 10+10 ettbeins legcurl

Omtrent rett etter middag (les: frokost) fikk jeg melding av en av crossfitguttene om at det ble trenings om en halvtime. Og selv om jeg var redd for å få se gulrøtter og koteletter i revers (det var jo ikke akkurat en walk in the park på sist crossfittrening liksom), heiv jeg meg på. Sjekk så mye vi rakk på en time da:

4 x 1 high hang clean + 1 hang clean + 1 clean @ 70kg

EMOM 10 min:
5 stk cleans @ 50kg

5 runder av:
10 pullups
20 wall balls
30 DU’s
1 minutt pause
11.33 min

…Egersunderne er effektive på trening ass! Tenk om jeg bare hadde rukket så mye når jeg trener alene!

photo 2

photo 1

cfphoto

PS! Selv om jeg hadde 3 dager treningsfri ble det likevel totalt 7 økter sist uke, så dersom noen av dere trodde at jeg hadde blitt lat har jeg altså ikke det.

PPS! Dersom noen av dere tror at jeg er 100% seriøst nå så kan jeg avkrefte. Jeg måler ikke kvaliteten på treningen min i antall økter. Så vet dere det ;-)

11 kommentarer om “Knebøy til frokost og frivendinger til kvelds

 1. Du er virkelig en inspirasjon :D
  Digger din blogg! Men som sagt over så er det ikke heller jeg forstår alle disse øvelsene du skriver opp! ;)
  Skulle ønske jeg var hjemme i Egersund nå å kunne fått sett litt på puls hvordan du trener! :p Men jeg var akkurat hjemme i 2,5mnd (ferie) så det var nok det ;D
  En større gledesspreder enn deg skal man lete lenge etter!!

 2. Hei!
  Først av alt, takk for en inspirerende og veldig bra treningsblogg ispedd litt hverdagsliv som jeg absolutt synes hører med for at en blogg skal være lesverdig ;)

  Du er sterk som en bjørn og løper masse… Men, jeg leser og hører av alle som driver med styrketrening (tung styrke) at man ikke skal løpe langt og mye, heller kjappe og korte intervaller og/eller raske gange… Du ser derimot ut til å mestre begge deler med framgang og flotte resultater på samme tid. Er det bare tull at man ikke skal bruke tid på løping hvis man ønsker å øke muskelmasse og i styrke? Hva mener du er ideelt for å øke i styrke, men samtidig oppnå en viss kondisjon og holde fettforbrenningen oppe? Blir ikke helt enig med meg selv her…

  Jeg har dessuten trålet den siste boka til Martin Norum (med fantastiske og misunnelsesverdige bilder av deg) att og fram nå en ukes tid… Jeg leter etter et spennende, artig, utfordrende og variert program jeg både kan øke i styrke på og trene kardio til… Har du kjennskap til det programmet i boka som heter «styrkeprogrammet»? Er det et program du kan anbefale og hvordan ville du lagt til kardio til dette programmet?

  På forhånd mange tusen takk for svar :) Det ville bety veldig mye for meg omg du tok deg tid til å svare meg på dette :)

  mvh Marit fra Røros

  1. Hei!
   Gøy å høre at du liker bloggen :-)

   Ja, det stemmer at man helst ikke skal løpe så langt og lenge dersom målet er mest mulig styrkefremgang, men heller satse på intervaller. Og det er jo det jeg ville anbefalt til en kunde eller deg som leser. Grunnen til at jeg selv velger å løpe litt lengre innimellom er helt enkelt fordi jeg liker det :-) Og nå når det er ubehagelig varmt å løpe i Dubai var det litt ekstra gøy å løpe hjemme i Norge.

   Jeg er ikke helt satt inn i programmene i boka (har ikke testet noen *kremt*), men ville nok valgt kortintervaller og sprinter til ett slikt program også :-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s