TRENINGSDAGBOK UKE 33

Mandag 11. august
A1) 6 x 5 knebøy @ 90kg
B1) 4 x 8+8 utfall bakover fra step @ 60kg
C1) 2 x 15+10 hofteløft @ 90kg
C2) 2 x 10+10 ettbeins legcurl
(ff)

4 x 1 high hang clean + 1 hang clean + 1 clean @ 70kg

EMOM 10 min:
5 stk cleans @ 50kg

5 runder av:
10 pullups
20 wall balls
30 DU’s
1 minutt pause
11.33 min

Tirsdag 12. august
1 time & 25 min jogg med Marie
(ff)

Onsdag 13. august
A1) 4 x 1 frivending + 3 split jerk @ 60-65kg
B1) 4 x 6 markløft @ 100kg
B2) 4 x 10 sittende KB arnold press @ 2x12kg
C1) 3 x 10 pullup
C2) 3 x 10 dips
(ff)

Torsdag 14. august
Treningsfri

Fredag 15. august
Bootcamp på Beitostølen
(ff)

Lørdag 16. august
Treningsfri

Søndag 17. august
Gåtur over Besseggen
ca 5 timer & 30 min

photo 1

photo 2

photo 3

photo 4

15 kommentarer om “TRENINGSDAGBOK UKE 33

 1. heihei inger! eg huske når du var hjemma i norge og trente endel løping i forhold til styrke, og etterpå styrkeøkta fikk du veldig vondt i korsryggen (og du konne vell kje ta knebøy og markløft på ei stund). Ka gjorde du for at det sko gå vekk og ka var det egentlig for noe? for eg har kanskje samme smerte nå i korsryggen (har vært skada og har kje trent strakmark,markløft og overhead squat på ei stund, og bjunte med det for et par dagar siden). Det er ikkje det samma som å ver gangsperr for det er lilsom vondt. vondt når eg bøye meg. vondt når eg sitte lenge i ro. vondt bare eg vrir på meg..ja u get it ;)

  1. Hei!
   Stemmer, det var vel da jeg var hjemme i mai at jeg fikk vondt første gangen, og desverre er det ikke helt over ennå. Jeg har jo gått tilbake til å gjøre både knebøy og markløft igjen, men får ofte vondt ennå :-/ Den første måneden unngikk jeg knebøy og markløft og gjorde bare unilaterale øvelser, og det hjalp litt. En periode kunne jeg gjøre tunge knebøy igjen helt uten smerter, men nå har det altså kommet litt tilbake igjen. Jeg skjønner ikke hva det er jeg, så jeg har desverre ikke noe bedre råd å gi deg enn å unngå å gjøre det som gjør vondt!

   God bedring!

   1. tusen takk for svar! ja, eg får
    gi det ein måned og se om det bedre seg :-) God bedring til deg og..
    Keep up the good work, digge deg!! 💪

 2. Hei
  Ser du springer på Nike free, vil du ikke si disse har litt for lite demping til å springe så lange turer på, selv med god teknikk og erfaring? Falt meg bare inn at kanskje det kan være noe av årsaken til smertene uten at jeg er noe ekspert på området 😄😄

   1. oi nå kom eg og på å tenke på det.. kanskje det er skonå mine? bytta til nike free i sommer og har løpt endel på de. men løper fortsatt «på tå», og etter de «lange» løpeturene er det leggane eg kjenne det i, og ikkje ryggen.. men men, får se om det går vekk, uten å bytta sko :-D (like å løpa i nike free)

   2. Hmmm, ja jeg vet ikke jeg.. Men liker også Nikene mine for mye til å bytte de ut :-O Men det kommer vel an på hva slags løping man gjør mest av tenker jeg. Jeg løper jo mer intervaller enn langkjøring liksom..

 3. Hehe! Ja hvorfor ikke, alltid en grunn til å kjøpe nye sko😄😄
  Cecilie, jeg ville absolutt brukt free til intervaller og korte økter!
  Verdt å teste ut før du får belastningskade som gjør at du ikke kan springe på lenge eller hur!?

  1. takk for svar folkens!! setter pris på det. ja, satser på å løpe mer intervaller fremover. men greia er at nå får jeg verken lov til å trene styrke eller løpe.. (pga. ryggen). sånn btw, så er det etter styrkeøktene jeg får mest vondt.. vet det er vanskelig å gi «råd» når verken jeg eller dere vet hvordan ryggen er, hah ;-D men tror jeg kanskje må sjekke det, for eg sliter med å sitte og har noen dager måttet ta smertestillende.. og det er ikke bra://

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s