Ting som dette

…gjør det virkelig gøy å blogge:

«Hei søteste Inger!
Var akkurat innom bloggen din for å skaffe meg selv litt inspirasjon, for nå satt jeg ganske godt planta ned i sofaen, og skal egentlig dra rompa mi på trening snart..
Ville bare si at du er min aller største inspirasjon! Du ser utrolig bra ut, ser lykkelig ut, du har fokus på både styrke og kondisjon (samme som meg) og det hjelper meg så mye det du legger ut :D både på instagram og her på bloggen!
Tusen takk for at du drar meg på trening i dag, og de andre gangene dørstokkmila er litt for lang, haha <3″

Jeg kan jo ikke annet enn å smile :-D

photo 2

Tusen hjertelig takk for alle tilbakemeldinger og fine kommentarer dere gir meg. Som nevnt flere ganger føles denne bloggen oftest som en treningsdagbok for min egen del, eller en «se-så-flink-jeg-har-vært-til-å-trene-idag»-skryteblogg, og derfor kjenner jeg at jeg blir glad helt inni meg når dere skriver at dere blir inspirerte og motiverte av det jeg rabler ned her.

T A K K snille, fine mennesker :-)
U guys are awesome!

6 kommentarer om “Ting som dette

  1. She (or he) said it all. I love your blog and checking it daily. There are tens of blogs I might visit in a week, but I return to yours only. I think this is because you are genuine and hardworking and so much fun. Keep posting! you are true inspiration <3

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s