Løpetid?

Jeg løp i går, og jeg løp i dag. Er det lov da?

Jeg føler nemlig nesten at jeg må unnskylde meg litt når jeg er inne i perioder med mer løping enn vanlig. Jeg mener, jeg skal jo liksom være en sånn styrketreningsjente som kun elsker tunge knebøy og hater cardio, non-lifters og folk som ikke liker bacon. Eller?

Greia er at jeg alltid har likt å løpe, men grunnen til hvorfor jeg liker å løpe har endret seg litt med årene. Før løp jeg for å brenne kalorier, og trodde at løping alene ville gi meg drømmekroppen. Klart, det at løping brenner kalorier er jo en bonus den dag idag også, men nå løper jeg hovedsakelig for at jeg liker følelsen jeg får når beina bare glir fremover på asfalten, hodet klarner, hjertet pumper og svetten siler. Det er digg helt enkelt!

Så ja, det blir nok litt mer løping på meg i tiden fremover. Delvis fordi været endelig tillater løping ute uten å måtte stå opp midt i natten for å unngå den værste varmen, og delvis for at den ene kunden min har signet oss opp på ett 10-kilometers løp neste måned. Da kan det jo være greit å ha ett par kilometer i beina først tenker jeg.

IMG_6870.JPG

Nå tenker jeg at det kan være digg å sove, så får vi se om det blir løping, løfting eller treningsfri på frøkna imorgen ;-)

God natt

4 kommentarer om “Løpetid?

 1. Hei!

  Jeg har et spørsmål som jeg lurt på veldig lenge, og det er kanskje litt dumt, men hvertfall; Jeg lurte på om hva som skjer med kroppen, hvilke resultater man ville fått dersom man valgte å kun drikke proteinshakes i en uke? Deretter gå over til proteinrik mat. Jeg lurer av flere grunner; jeg har en kropp, en tarm som trenger en pause(uten gå inn i detaljer) og jeg føler det ville vært en slags kickstart til en diett, noe lignende psmf? Jeg har lett rundt på nett, og ulike forum, og jeg vingler mellom hva som er best av en proteinrikdiett, eller en frukt/grønt diett. Kan du si noe om dette?=)

  1. Hmm.. Jeg vet ikke helt jeg. Er jo ikke særlig fan av slike drastiske dietter enten det er PSMF eller juicing vi snakker om.

   Hva som skjer med kroppen kommer jo helt an på hvor mange shaker du ville ha drukket per dag, men det er jo sannsynlig at du ville kommet i ett kaloriunderskudd. Hvor behagelig det ville være når det kommer til sult- og metthetsfølelse derimot vet jeg ikke, og jeg vil heller ikke si at tarmene ville fått så mye pause akkurat av å drikke prosessert pulver i en uke..? Og å kickstarte til en diett- really? En diett er vel en diett, og mer kickstart enn det skal man vel strengt tatt ikke trenge.. Iallefall om du spør meg- og nå gjorde du jo det, så beklager om du ikke fikk det svaret du håpet på, men jeg ville heller spist normal mat i passelige mengder for å kickstarte en sunn livsstil ;-)

   Ha en fin dag!

 2. Nei, nå fikk jeg lyst til å knyte på meg løpeskoa og ut i det fine høstværet! Tror sannelig jeg skal gjøre alvor ut av det og. Tnx Inger :-D

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s