19 kommentarer om “Bedre sent enn aldri

 1. Åååå… dette var virkelig gøy å se! Ble i skikkelig godt humør! Du har verdens mest smittende smil, Inger, just saying! Ser ut som 2014 var et fint år for deg! :)

 2. Takk for ditt smittende smil og vesen i 2014!! 😊 følger deg fortsatt i 2015+++ akkurat for du er ett stort smil heile du og utrolig inspirerende!! Bare så du vet det! 👏😊

 3. Shiny happy people altså! Du er bare fantastisk Inger. Jeg blir ALLTID, uten unntak, i supert humør av å klikke meg inn på bloggen din.
  Digger videoen, og musikken var bare knall. For et år! :D

  …og så savner jeg Dubaiiiii O.o

 4. Hei!
  Holder på å planlegge min første tur til Dubai, og holdt på å bestille i kveld før jeg oppdaget at det flere steder står at Jumeirah Beach er stengt for de neste to årene! Betyr dette at det kun går an å bruke strendene dersom man betaler for dagspass på noen av strendene som tilhører hotell? Hotellet jeg har sett på har ingen tilhørende strand og er ikke så interessert i å betale flere hundre kroner hver dag for å ligge på stranden :( Hadde satt stor pris på svar fra deg!

  1. Hei! Det kan stemme at deler av stranden er stengt, jeg kom iallefall til en stengt vegg (!) den ene dagen da jeg ville gå på min «vanlige» strand. Det nye strandområdet på JBR er derimot åpent, nytt og gratis, så det er bare å bestille ;-)

 5. You are genuine and you radiate positivism and happiness. I love your blog, it is like an escape for me in to the sunshine, especially when I need motivation and/ or just a lift up when filling overwhelmed. Please keep it going! <3 much love!

 6. For en årskavalakde! Og for et år du har hatt :D Dette er uten tvil min favorittblogg :) Uten deg hadde jeg antakeligvis ikke startet med tung styrketrening etter å ha pusla rundt på treningssenter i mange år, så takk for inspirasjonen og keep it up :D

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s