Tanker

Har akkurat lyttet inn på denne debatten, og serr, jeg har så mange tanker i hodet akkurat nå at jeg ikke engang vet hvor jeg skal begynne. Men det var en svært viktig debatt som gav meg mange gode tankevekkere, så dette skal blogges.

Jeg må bare få summet meg litt ;-)

Tar meg en treningsøkt- det klarner alltod tankene!

Var det andre som så debatten?

17 kommentarer om “Tanker

 1. Håper også du fortsetter som vanlig. Du er til stor inspirasjon. At du spiser sjokolade, drikker vin på båttur, spiser masse middag, og trener masse er ikke feil! Gjør det du liker best. Fortsett med crazy bilder og fuckings dritbra motivasjon!!! You rock!!!

 2. Nå har jeg akkurat sett den debatten. Det jeg syns er så fint med denne bloggen og deg, er akkurat at du følger ikkje noe treningsplan, du trener det du vil, har jeg skjønt :-) det som også er så rått!! Er at du kan spise ei heil sjokoladeplate, du vet å nyte mat og du drikker vin på en mandag, Ikkje bare gjør du det, men du sier det også! Det for MEG er ett sunt forbilde! Ikkje slutt med det du gjør, for det er deg og det er derfor mange følger deg! Du er ei rå dame! Ferdig snakka! :-)

 3. Kjære Inger …!
  Jeg har lagt bak meg neste TI ÅR med alvorlige spiseforstyrrelse. Gjennom diase årene har jeg lest (altfor) mange blogger, og fulgt (enda flere altfor) mange instagram-profiler med trening og mat i fokus. For rundt to pr siden slettet jeg alt. alle bokmerker, alle instagrammerer. Starta på nytt. Du er en av de FÅ jeg føler nå, og det gjør jeg fordi du ikke på noen som helst måte påvirker meg negativt. En velger selv hva en utsetter seg for av blogger o.l, og det har jeg gjort veldig bevisst nå. Du trener knallbra, men ikke overdrevent mye – du har ikke to-tre økter hver dag liksom. Mest av alt; du PRESTERER bra i det du gjør. At du i tilleg ser fantastisk ut er jo bare et utrolig stort pluss for din del ;) Når du deler hverdagen, blir det også tydelig at ja, du spiser bra. 90% av tiden. at de resterende prosentene ofte fylles av sjokolade, vin o.l er utelukkende positivt, Det er ikke sunt på noen som helst måte å leve «for sunt». Det går ikke i lengden heller. Jeg ville bare si dette, for jeg syntes virkelig at du er et strålende forbilde. Balanse. Trening, kosthold, og plass til et LIV. Håper du fortsetter bloggingen som før :-)

 4. Inger! Det er bra at du grubler, men for all del ikke tvil på deg selv. Du er – som så mange andre har påpekt – et sunt forbilde og du sprer kun positivitet! For meg handler ikke det å være et godt og sunt forbilde om at man klarer å gjennomføre x antall økter i løpet av en uke og følge en sunn kostholdsplan, men om det at du sprer treningsglede, motivasjon og rett og slett ren livsglede gjennom bloggen din og på instagram. Ja, du viser frem treningsøkter, og ja, du viser kropp på stranda, men det handler alltid om hva du gjør og ikke om hvordan du ser ut. Denne diskusjonen får meg til å tenke på de gangene du har delt magetreninger med oss, hvor du avslutter med å lete etter musklene under t-skjorta. (Jeg leeeeer!!). Du fremstår så balansert og god!
  Mange «fitnessblogger» kommer med buskap ala «gjør som meg så blir du som meg», men du er langt utenfor denne kategorien.

  Samtidig føler jeg for å si at folk rett og slett må tåle litt også.. Ikke i form av retusjerte bilder som roper «kommenter utseendet mitt», det kan det med fordel bli mindre av på nett :P, men man må tåle at det dukker opp et bilde her og der som viser litt kropp uten at det kjennes oblatorisk å skrike «kroppspress» og anklage personen på bildet for å bidra til usunne idealer… Sånn sett mener jeg dette temaet har sklidd helt ut de siste årene…

  (Jeg har ikke fått sett/hørt debatten du linker til pga ustabilt nett i dag, men har bokmerket den til senere :) . Håper den er mer fornuftig enn mange andre debatter som har gått rundt samme tema! )

 5. Sett. Jeg synes Therese sa veldig mye klokt i grunn.
  Det bør få enhver til å stoppe og reflektere. Så jeg ble ganske tankefull jeg også.

  1. Therese er en meget klok dame! Hun fikk iallefall meg til å tenke da hun sammenlignet «men det er jo bare å unfollowe» med å si til en spiseforstyrret at «det er jo bare å spise». Det går jo ikke. Det var en viktig tankevekker for meg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s