Burj Al Arab

I dag har jeg solt meg på stranden ved selveste Burj Al Arab, og selv om det begynner å bli ganske så hett i Dubai nå, så må jeg si at det har vært en meget digg dag i solen. Solbrent har jeg iallefall blitt, både fremme og bak, så det er helt ok at det nå er en uke til jeg får være i solen igjen ;-)

  
I kveld kom endelig Ian hjem igjen- han har forsåvidt bare vært borte i 3 dager da but still.. Og han kom ikke tomhent hjem ass- han hadde jo kjøpt en føkkings Apple Watch til meg! Shit :-D 

Håper dere har en fin pinsehelg, I’m out!

2 kommentarer om “Burj Al Arab

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s