Golf liksom

Jeg er aldeles (jepp, it’s a word!) for trøtt til å skrive langt og lenge til dere i dag, men siden jeg har så mange fine bilder jeg vil vise, må jeg iallefall gi dere ett lite innblikk i dagen vår.

I dag har jeg nemlig fulgt Ian på en runde golf! Det har jeg gjort én gang før da vi var på bryllupsreise i Thailand. Men, da fikk jeg gnagsår av mye gåing i kombinasjon med svært klam luft, og utsikten kan langt fra sammenlignes med hva vi så i dag!

Golfbanen lå rett ved sjøen, og utsikten tok nesten pusten fra meg visse steder. Ett tempel lå på en bitteliten øy ute i havet, og langs hele golfbanen lå vakre villaer. I tillegg så vi plutselig risbønder og høner midt (iallefall nesten) på banen, noe som også gav en helt egen stemning.

Ian er veldig flink og tålmodig til å forklare regler og sånn til sånne som meg som ikke har peiling på golf i det hele tatt, og jo mer jeg forstår av spillet, jo mer spennende blir det jo å se på! Jeg tror dermed ikke at jeg kommer til å prøve selv med det første- isåfall må jeg først få kjøpt meg en stor dose tålmodighet ;-)

Desverre spilte ikke akkurat Ian sin beste runde golf i dag, men det var ingenting en øl og middag i nydelige omgivelser ikke kunne fikse. Resorten som hørte til golfbanen heter forresten Pan Pacific dersom noen har lyst å bo ett magisk sted på Bali- det er iallefall på min liste å ta med mamma, pappa og svigermor på ferie der :-D

Avslutter med ett bildedryss fra dagen, for nå begynner øyelokkene å bli svært tunge ass. Sånn ser det altså ut når Ian spiller golf på Bali:

IMG_8278

IMG_8264

IMG_8268

IMG_8280

IMG_8281

IMG_8283

IMG_8284

IMG_8285

IMG_8286

IMG_8288

IMG_8289

IMG_8290

IMG_8292
Vakkert, eller hur?

I morgen må det derimot bli strand igjen- gotta work on my tan ;-)

God natt partypeople!

6 kommentarer om “Golf liksom

  1. Åååhh, det så hærlig ut det!

    Når jeg så alt dette kom jeg forresten på snapchat! Kan ikke du åpne mystoryene dine slik at vi får se? :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s