FYI

Altså, i morgen skal jeg og Ian på TV for pokker!!! TV 2 har invitert oss til God Sommer Norge, så vi blir å finne på skjermen en gang i 8-draget eller noe sånt. Vi skal snakke om vårt liv i Dubai og sånn, og siden jeg er ganske vant med å svare på spørsmål om akkurat dét er jeg mer nervøs for hva jeg skal ha på meg liksom ;-) Nerver eller ei, jeg gleder meg. Hallo, dette er jo stas jo!

 
Altså, TV 2 i morgen klokken 20.00, ser dere på eller?! :-D 

20 kommentarer om “FYI

 1. Oh yes, skal def sitte klar foran skjermen! 👍🏼😄 Har satt på opptak også, sånn tilfelle jeg må se det mer enn en gang 👏🏼😂

 2. Dere var så søte,når dere var på sjermen😍 Hadde gledet meg hele dagen til du skulle på sjermen. Ble overrasket over de gode svarene du gav!!!!

  Du er et forbilde for meg, så posetiv å energisk person skal man lete lenge etter!!Du kommer til å bli en super mor!! Å fronter sånn sunn glede for trening, å du kan det du snakker om!Digger deg Inger!!😁😁💪

 3. Åå, dere var så herlige å se på!!
  Du er et kjempe stort forbilde for meg, blir så innmari glad av å sitte å høre på deg :D
  Elsker trening, og du er en stor inspirasjonskilde for meg.
  Så utrolig flott i kropp og sinn også, uansett gravid eller ei :D
  Håper alt står bra til!! Gleder meg til å følge med deg og dere videre :-)
  Linn (20)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s