Hvis dere har 45 minutter til overs i dag

..så kan dere høre meg og søte Sara slå av en prat på hennes aller første innslag av podcasten Ingefær! 

 
For noen uker siden hadde vi en aldri så liten Skype-date, og snakket om kropp, graviditet og selfies. Jeg har allerede hørt gjennom hele greia, og sett bort i fra litt banning da jeg måtte fortelle hva jeg spiste til frokost den dagen, så synes jeg at jeg klarte meg ganske ok :-)

Sjekk innslaget på bloggen til Sara (aka Paleoliv) her.

Snaiks :-D

4 kommentarer om “Hvis dere har 45 minutter til overs i dag

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s