Jeg lever!

Natten og dagen i går vil jeg helst ha i glemmeboken så fort som mulig. Selv om jeg håper at lille bebis kommer før termin (jeg vet at det ikke er smart å håpe på det altså, men jeg kan jo ikke la være), så er jeg veldig takknemlig for at h*n ikke valgte å komme ut i går ass. Hver gang jeg la meg ned for å hvile var det som om den ene klaffen i spiserøret hadde sluttet å funke, og jeg våknet i hosteanfall av å nærmest kveles av mitt eget mageinnhold. ..og det var ikke mye igjen i den magen for å si det sånn! I underkant av 20 ritz-kjeks for en 79-kilos gravid kvinne er ikke særlig til dagsinntak liksom.

Nesten 12 timer søvn i natt hjalp virkelig, men jeg er forsatt svimmel og svak, så jeg håper det ikke er noe hast for lille bebis å komme ut i dag heller. Eller jo, faktisk så kan h*n komme akkurat når h*n vil, jeg gleder meg så at det gjør vondt! Nå har jeg i alle fall fått i meg mat og væske slik at jeg er litt mer fit for fight ;-)

  
 
13 dager til termin jo! The countdown er så sinnsykt on :-D

Ha en fin torsdag! Snaiks

6 kommentarer om “Jeg lever!

  1. Herreguuuud fekk sommerfugler i magen eg nå, glede meg sånn t å sjå det lille vidunderet:) Fine magen, ser ikkje ut som ein 79 kg kropp det der, men eg vett jo at det e masse muskler i den faste fisken der:) Heldige du!! Håpe formen komme seg, trenge ekstra kreftene nå:)

    Goe klem:)

    1. Btw…kvar gong du e sein med å legga ut nåke på snap så trur eg det e nåke på gang…så please, et bilde av kaffikoppen i det minsta haha:)

  2. Så det bilde AFP la ut på instagram med Ole Brum, og syntes den minnet meg sånn om deg:) (på en søt og positiv måte vel og merke!!;)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s