Termindato

2. desember og termindato! Jeg kan ikke fatte hvor de siste ukene (og månedene for den saks skyld!) har blitt av. Og som om jeg ikke har vært forventningsfull nok fra før av, så kan jeg i alle fall fortelle dere at jeg er det nå ;-) :-D

 
Jeg har forstått såpass at det er vanligst å gå litt over tiden når det første bebis, men er det lov å håpe på at dette er siste progresjonsbilde?

XOXO,
ingerinweek40

16 kommentarer om “Termindato

  1. Masse lykke til Inger❤️ Heier på deg! Gleder meg utrolig mye, etter at jeg har fulgt deg helt fra starten av svangerskapet og lenge før det! Gleder meg til å følge deg videre😀

  2. Lykke te Inger & Ian <3 Bebis kommer når den er klar! Håper dokke slipper å vente forlenge ikkje minst for faster sin del – at hu får gode tid i sammen med bebis – koos dokke og nyyt tida dokke går i møte. Knib Tone m/fam.

  3. Masse lykke til, til deg og Ian❤️ Gleder meg utrolig mye, etter å ha fulgt deg gjennom hele svangerskapet og lenge før det! Gleder meg til å følge deg videre😀 Mange klemmer😊💖

  4. Lykke til Inger! Jeg har fulgt deg gjennom hele svangerskapet og vært «like gravid» med termin fem dager senere:) vi fikk gutten vår for to uker siden, og jeg kan love deg at det er like fantastisk som du tror:) håper du får en fin fødsel og at du slipper å vente for lenge!

  5. Bebisen er nok like rundt hjørnet, synes magen din har «falt» ned ;) Du er dermed snart for kalving ;) Husker tanta mi sa det til meg, og 4 dager senere var hu mi ute. Nå kom hun 3 uker før termindato, akkurat innenfor tidsrommet før hun hadde blitt regna som for tidlig, så det var flaks ;) Kommer du til å dele kjønn + navn når bebis er her? <3

  6. En heil masse lykke til!😊 H*n kommer når h*n er klar😊 Slapp av i mellomtiden😊 Heier på deg/dere👏🏻😊🎄🎅🏻 har vert supert å følge deg gjennom hele svangerskapet👏🏻👏🏻😊

  7. Lykke te med fødsel Inger! Det har våre veldig jilt å følge deg under graviditeten OG… Det bler sikkert ennå kjekkere å følge deg i tiå framøve! 😃

  8. Masse lykke til med fødselen, Inger! :-) det kommer til å gå så bra, du er helt rå ;-)
    *lite snaping og insta idag, så regner med du er på sykehuset nååå :-D

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s