Mens Kaia sov

..fikk denne mammaen startet dagen med en aldri så liten treningsøkt. 

Vi har som nevnt mange ganger gym i 38ende etasje, og jeg kjenner jeg kommer til å sette enda større pris på akkurat det i tiden fremover. Som i morges for eksempel mens Kaia sov godt på morfar sitt bryst, grep jeg sjangsen til å stikke opp for litt morgengymnastikk. Da hun våknet var jeg ikke mer enn en heistur unna, og puppen like nære ;-)

Jeg prøvde meg forsiktig på litt unilaterale øvelser igjen, og både bulgarske splitt og utfall kjentes ok. Jeg gjorde de riktig nok uten noen som helst belastning, men shit det føltes bra! 4 minutter løping ble det også til oppvarming gikk, og det var nok til å få fram løpe-euphoriaen hos meg. Jeg har jo for pokker ikke løpt siden mai liksom! Åh som jeg gleder meg til både joggeturer og intervaller ass!

I dag ble det derimot 3 runder av følgende:

20 bulgarske splitt
20 1-arms DB ro @ 12kg
20 utfall bakover fra step
20 push press @ 2 x 12kg
20 1-beins RDL 2 x 12kg

Er det innafor å si at jeg ønsker meg støle lår i morgen eller?  

4 kommentarer om “Mens Kaia sov

 1. For en flott mamma!! :) Du er virkelig et sunt og flott forbilde! Jeg har selv en liten baby og ønsker å være aktiv og spise sunt, men sliter med å få i meg nok mat for å opprettholde en sunn vekt samt ha overskudd til amming og trening. Kunne du skrevet litt om anbefalinger eller hva du spiser nå når du både ammer og er aktiv?

  1. Takk :-)

   Jeg hadde aldri trodd jeg skulle være en sånn som ikke fikk i meg nok mat, men i blant ser jeg jo at det ikke blir det beste kostholdet helt enkelt for tiden ikke strekker til. For meg går sjokoladen ned på høykant på kvelden da, så det blir jo likevel ikke mangel på kalorier, men næringsinnholdet kunne definitivt vært bedre!

   Dersom du har vanskelig for å spise nok er mitt beste tips tørket frukt og nøtter. Det krever ingen tilberedning og går kjapt å spise, du kan til og med spise med en hånd mens du ammer ;-)

   Mitt kosthold er så random nå i disse tider at det ikke er mye å skrive om dessverre..

   Godt nyttår :-)

 2. Hei Inger! Jeg bare lurte på grunnen for at du ikke har løpt siden mai? Er det fordi gravide generelt ikke bør løpe, eller fordi du fikk vondt av å gjøre det? Jeg skal ha min første i april, og har heller ikke løpt på en stund, og må si jeg savner intervallene! De blir liksom ikke helt det samme på ellipsemaskinen..! :-|

  1. Hei! Jeg fikk vondt i bekkenet av å løpe, så måtte droppe det rundt 3. måned av graviditeten. Så lenge du ikke får vondt av det er det ikke noe problem å løpe. De aller hardeste intervallene ville jeg likevel unngått da man helst ikke skal komme for høyt i puls når man er gravid.

   Lykke til med resten av svangerskapet :-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s