Jeg hadde tenkt

..å ikke poste så mange bilder av Kaia på sosiale medier. Altså, jeg visste jo at jeg kom til å poste noen, that’s a given liksom, men jeg hadde en slags plan om å begrense det litt.

Vel, vi kan trygt si at den planen gikk til helsikke! Men altså, når hun ligger i vognen og sover, folder hendene OG smiler, og jeg får det hele på kamera, da klarer ikke jeg la være å dele det med verden ass!!!

Så Kaia, om du vokser opp og blir forbanna på mammaen din for at hun delte for mange bilder av deg med folk hun ikke kjenner engang, vit at hun gjorde det bare fordi hun var og er veldig, veldig, veldig stolt og kry av deg.

#sorrynotsorry 

18 kommentarer om “Jeg hadde tenkt

  1. For et herlig bilde! Kjempe vakker er hun! Ha en fin kveld og uke, du virker som en flott person utfra bloggen din. Gleder meg til å følge deg på reisen videre, nå som mamma også :-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s