I can’t even

Har en treningsvideo frå gårdagens økt til dere jeg, men jeg rakk ikke redigere den ferdig i dag heller gitt! Men, jeg kan by på en god latter for spesielt interesserte.

Da jeg og Margrethe var ute og trillet (i 2 timer?!) i dag ble våre søte små keen på litt mat, så vi satte oss ned for å amme. På et tilfeldig murgjerde i Dubai Marina. Og det måtte jeg selvsagt forevige på Instagram.

Jeg hadde bare en ammeklut over Kaia og puppen, mens Margrethe hadde fancy ammesjal, og det var absolutt ingen pupp in sight. Likevel er det en fyr som fant det viktig å kommentere at det vi gjorde var «disgusting», og at han hadde anmeldt oss til politiet om han hadde sett det live. Jeg ba ham selvsagt dele denne meningen sin med noen som bryr seg, og burde vel strengt tatt ikke gitt ham tilfredstillelsen av å få ett svar i det hele tatt. Men jeg kunne ikke dy meg. Jeg trodde seriøst det var en myte at folk lar seg provosere av amming i offentlighet, men der tok jeg avisst feil.


Lol ass, stakkars mann.

Gudd nait partypeople,
snaiks!

8 kommentarer om “I can’t even

  1. Ja Ian viste meg faktisk dette, men jeg tror og håper at de som reagerer også er med på eksperimentet, at de er en del av spillet liksom- jeg klarer bare ikke tro på at folk kan være så idiotiske!!!

   1. Tror dessverre ikke de er en del av skuespillet. Jeg har vært borti mennesker som mener at offentlig amming, kan sammenlignes med offentlig mastrubering.. Det er helt sinnsykt. Er ikke mor selv, men amming er jo faktisk det mest naturlige som finnes, i hele verden! Hvordan kan man mene at det er upassende og ekkelt? Jeg fatter deg ikke.

 1. Erre mulig.. Noen mennesker. Han har vel ikke så mye å drive med, stakkars. Dere er nydelige! Så koselig at du har venninner med bebbis, må jo være helt ypperlig :-D

 2. Hei! Har fulgt deg på instagram veldig lenge, og lurer bare på noen ting..snakker du og Ian norsk med hverandre når dere er hjemme? siden jeg regner med dere snakker engelsk ellers ;-D også lurer jeg på om dere har tenkt på hva dere skal gjøre med Kaia når hun skal begynne i barnehage, skole osv? om dere skal bli i Dubai, om hun skal lære seg norsk osv. Du virker som en utrolig flott dame som sprer mye godt humør!:-)

  1. Hei! Ja, vi snakker norsk hjemme- vi er begge norske, det er bare Ian som har engelsk far og dermed ett litt «unorsk» navn.

   Hvor lenge vi blir i Dubai vet vi ikke, men dersom vi bor her til Kaia blir så stor, blir det sånn at hun snakker engelsk i barnehage/skole, og norsk hjemme, og lærer dermed to språk fra veldig ung alder. Det er i alle fall slik barna til venninnene mine her har gjort det, så jeg håper det funker bra for oss også :-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s