Throwback Thursday indeed

Dersom noen har sett 8 uker ligge flytende så tror jeg det må ha forsvunnet noen herfra ass. Jeg kan nemlig ikke fatte at det allerede er 8 uker siden Kaia kom til verden, og at hun snart er 2 måneder gammel!

Det er lett å stille spørsmål om hvor tiden har blitt av, men det vet jeg jo egentlig svært godt. Tiden har vi nemlig brukt til å lære vår nydelige datter å kjenne, og jeg har gått fra å ligge våken om natten for å forsikre meg om at hun puster, til å føle at vi har en slags rutine på hverdagen. Sånn ca i alle fall ;-)

Én ting er sikkert, disse ukene har vært de beste i mitt liv, og fy søren som jeg gleder meg til forsettelsen!

Gudd nait :-* 

2 kommentarer om “Throwback Thursday indeed

  1. Ååh😃👏🏻 bare vent, dere har så ufattelig mye i vente å glede dere til!! Du aner ikkje🤗👏🏻😃 nyt alt!😃

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s