Søndagsmodus

I dag sov jeg og Kaia til klokken var halv 1. Seriøst. Vi var våkne en time fra halv 8 til halv 9, men la oss igjen, og vel, la oss bare si at jeg var noe forvirret da vi våknet. Og så var jeg jo utsovet! Sånn helt på skikkelig!
Likevel har det vært en sløvedag i dag. Søndager er jo egentlig første dag i arbeidsuken her i Dubai, men jeg har hatt skikkelig søndagsfølelse. Sånn man har hjemme i Norge liksom. Ian har jobbet hjemmefra og Kaia og jeg har gått i pyjamas hele dagen. Jeg kom meg forsåvidt ut av pyjamasen for en liten løperunde før solen gikk ned, men den kom raskt på igjen etter at Kaia og jeg hadde badet skal jeg love ;-)

  
    
   
Håper søndagen deres er fin :-)

I’m out!

6 kommentarer om “Søndagsmodus

  1. For noen koselige bilder :-D :-D
    Jeg synes hun er prikk lik deg jeg. Hvert fall etter å ha sett bilder av deg som liten. Mini-Inger!!!

  2. Er det noen jeg må se snappene til hver dag så er det deg! Og det er ikke bare for den diggbare humoren,det gode humøret eller treningen,men for den utrolige nydelige lille jenta også 😄 Smelter hver gang,og ja hun er lik deg 😄

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s