First

I dag var jeg da altså ute på vift for første gang siden jeg ble mor, og jeg må si det gikk over all forventning!

Med over 4 timer alene hos frisøren i går fikk jeg øvd meg på å være uten Kaia, og dermed var det ikke så vondt og skummelt å gå fra henne som jeg hadde trodd. Faktisk kjente jeg at jeg gledet meg veldig, og jeg klarte å ikke ha dårlig samvittighet for å ha lyst til å dra ut uten Kaia.

Det ble selvsagt noen (mange) glass bobler, men jeg vil påstå at jeg aldri ble full. Jeg ble derimot veldig godt på lag- bevis finnes på Snapchat ;-) 

Jeg dro tidlig hjem, men det får jo finnes grenser for hva denne hønemoren skal klare! Og gjett om det var godt å se Kaia igjen da, lille elsken min. 

Nå har den store elsken min også kommet hjem, og vi har hatt «nattmat» (..klokken er bare elleve) i form av baguett med ost og skinke. Livet ass :-D

 
Og der sovna de begge på fest gitt, så jeg får prøve å bære de til sengs ;-)

Gudd nait!

10 kommentarer om “First

  1. Hvordan gjorde du det med amming/pumping? Jeg vurderer en fest snart (sønnen er 3 mnd), men jeg vet jo ikke hvor mye jeg må pumpe osv! Vanskelig synes jeg!

    1. Hei! Jeg tok opp melk fra fryseren som Kaia drakk i løpet av dagen, og så hadde jeg med meg pumpa og pumpet under brunchen og to ganger etter at jeg kom hjem. Men den melken gitt i vasken da. Måtte pumpe for å ikke lekke melk på finkjolen ;-)

      Det er jo vanskelig på forhånd å vite hvor mye melk de kommer til å drikke, men pump heller litt for mye enn for lite liksom ;-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s