Badenymfe in the making

I dag tok vi Kaia med i bassenget i 38ende for aller første gang, og det var en suksess! Både små og store koste seg så det blir absolutt ikke siste gangen :-)

Det gjelder bare å passe på nå før det blir for varmt her i ørkenen, men i 5-draget i dag det varmere i bassenget enn det var på land, så det ser ut som at vi har en stund å kose oss på ennå før temperaturen blir uutholdelig.

img_2810

img_2826

img_2832

img_2831

img_2834

img_2833

img_2847

img_2851

img_2849

img_2850

img_2857

img_2870

img_2868

Kan forøvrig melde om at jeg har treningsverk i magen fra treningen i går. Jeg har jo ikke trent spesifikke mageøvelser siden Ålesund brant, så det skulle forsåvidt bare mangle, men en digg følelse er det uansett ;-)

Nå er det natta for the Houghtons,
snaiks!

12 kommentarer om “Badenymfe in the making

 1. Hei Inger!
  Totalt off topic her, men Jeg lurte på om du kunne delt oppskriften på quinoa(?) salaten du la ut på snap her om dagen?:) såg så sinnsykt godt ut!

 2. Jaa, enig med den andre kommentaren. Vil gjerne ha oppskriften på den quinoasalat dere lagde! Så superdigg ut! :-D

  1. Det var quinoa, rødløk, gulrot, paprika, eple, spinat, rødkål og tørkede tranebær. Ikke noe hokus pokus altså- jeg er overbevist om at det så så godt ut på grunn av alle fargene bare ;-) men den var god også altså!

 3. Hej fina du!

  Det är så att jag ska flytta till Dubai med min kille. Jag undrar bara hur dyrt det är med gymkort där? Träningsälskare som jag är så står jag inte ut utan ett och skulle vilja veta i förväg vad det kommer att gå på! Kramar Linnea ☺️

  1. Hei Linnea! Jeg vet faktisk ikke hva som er en vanlig medlemspris. Sorry! Sjekk på f.eks Fitness First, Warehouse Gym eller Fit Republik. Sistnevnte er def å anbefale :-)

 4. For en nydelig liten familie! Og jeg må virkelig legge til at du ser fantastisk ut. Og så litt off topic – jeg trener mye (5-6 ganger i uken) og føler meg selv ganske fit. Jeg er overhodet ikke overvektig på noen som helst måte, men sliter med å bli kvitt litt fett; spesielt nederst på magen. Har hørt mye om at man bør kutte ned på karbohydrater og brød og lignende, men har også hørt mye dumt om lavkarbo.. Har du noen tanker rundt dette du vil dele? Det er så vanskelig i jungelen av artikler :-) Og det virker som du har ekstremt god kompetanse.

  1. Tusen hjertelig takk!

   Jeg tror at dersom man skal få gode resultater på lavkarbo så må man være ekstremt nøye på at man ikke får i seg «for mye» karbohydrater. Inntaket av karbohydrater må nemlig være veldig lavt for å utnytte såkalte ketoner som energikilde, og det å gå så lavt kan være upraktisk for mange. Men, det er ingen tvil om at lavkarbo funker dersom man gjør det rett, jeg er bare litt for glad i mørk sjokolade og frukt til at jeg skal klare å unngå det helt. Jeg tenker også at når man trener mye så «fortjener» man karbohydrater som lett tilgjengelig energikilde.

   Dersom du liker å spise mye av fett og proteiner er det jo bare å teste, ellers er en god balanse av fett, proteiner og karbohydrater å foretrekke for de aller fleste tror jeg ;-)

 5. Enig med de over her! Hva er oppskriften på quinoasalaten? Så det var gulrot, rødløk, eple og quinoa, men vet ikke om det var mer?

  Dere ser forresten fantastiske ut. Og søte, vakre Kaia <3333 Den frøkna der blir bare mer og mer sjarmerende. Og elsker de små valkene på armene. Så søøøøt 😍

  1. Det var quinoa, rødløk, gulrot, paprika, eple, spinat, rødkål og tørkede tranebær. Ikke noe hokus pokus altså- jeg er overbevist om at det så så godt ut på grunn av alle fargene bare ;-) men den var god også altså!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s