Driving home for Christmas

Eventuelt flying home for syttende mai :-D

Å starte dagen klokken 4 er liksom ingen big deal når man ikke akkurat er utskjemt med søvn for tiden ;-) Svigerfar kjørte oss til flyplassen, innsjekk gikk smud, og jeg og Ian fikk spist frokost mens Kaia tok seg en lur i vognen. Vi har fått fire seter for oss selv som sist, så alt er tilrettelagt for en bra tur hjem til fedrelandet. So far so good!

Snakkes i Norge!

8 kommentarer om “Driving home for Christmas

  1. God tur hjem til Norge! :)
    Kjekt å følge deg på snap, jeg bare lurer på hvor du har kjøpt de hvite snøreskoene med hull i, som du sendte snap av i dag? De var utroolig kule!! :) Ønsker dere en god 17.mai i Norge :)

  2. Hallo =) Er ikke så flink til å legge igjen kommentarer, men jeg tror jeg har fulgt deg i fire år nå, fra da jeg begynte å trene styrke. I går hadde jeg en skikkeli fin kveld, den bestod nemlig av å høre på Beyonce sitt nye album mens jeg leste i arkivet ditt fra 2013 og der omkring. Skikkelig girlpower der altså:P Og i dag på trening klinka jeg til med å endelig klare noen skikkelige ettbeins knebøy på bakken og ikke «bare» fra benk. Tror nok at det var all inspoen fra deg som gjorde susen! Du er så flott, bare keep on blogging <3

  3. Hei! bor foreldrene/faren til Ian også i Dubai? eller er de fra samme sted som deg i Norge? Forstår ikke helt alt dette her, hehe :-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s