Når storebror får bestemme

Jeg klarer med all sannsynlighet ikke å gå normalt på 17. mai, for i dag har jeg trent bein med storebror, og det var alt annet enn en typisk Inger-økt.

Det begynte i kjent stil med knebøy, men deretter ble det maskin-pump for alle penga, og på ett tidspunkt hadde jeg både vondt i hodet og var småkvalm.

Men det var kjempegøy altså! Mamma og pappa gikk tur med Kaia, så jeg kunne fokusere 100 prosent på treningen, og så var det jo «gøy» å la noen andre bestemme opplegget for en gangs skyld. Jeg sier «gøy», fordi jeg vet at jeg kommer til å angre når jeg våkner i morgen.

A1) 4 x 8 knebøy
B1) 3 x 20 hack squat maskin
C1) 3 x 20 leg extension
D1) 4 x 12 leg curl
E1) 3 x 20 hip thrust i Booty builder- maskin

Den Booty Builder- maskinen var forresten helt fantastisk! Det er lenge siden jeg har gjort en øvelse som kjentes så bra i rumpestumpen. Skulle gjerne hatt en sånn på SHP dersom den ikke var så gigantisk.

Takk for trenings da Ole (I guess..)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s