Treningsfri og puppesnakk

Det har ikke akkurat vært flust med treningsøkter på meg denne uken. Jeg løp jo litt på onsdag, og fikk trent i dag, and that’s about it. Det er to grunner til det.

Den ene er at jeg har kjent meg litt lat. Mandagen forsvant jo i reising, og dagene etterpå har også bare rast forbi. Men jeg kunne strengt tatt ha trent om jeg ville- sååå travel har jeg ikke vært, jeg har bare ikke giddet ;-)

Den andre grunnen er at jeg har fått mensen. De sprengte melkemuggene jeg hadde de første månedene etter fødselen har lenge vært en saga blott, men jeg føler likevel at jeg har hatt nok melk. Dette endret seg derimot da mensen kom tilbake. Puppene føltes plutselig tomme, og Kaia måtte jobbe lenge før melken begynte å komme sånn skikkelig ved hver amming. Google kunne fortelle meg at det kan ha med menstruasjonen å gjøre (noen andre som har opplevd det samme???). Av den grunn har det ikke føltes naturlig å kjøre hardt på med trening. Jeg tror egentlig ikke trening hemmer melkeproduksjonen altså, men jeg tror heller ikke at en hard treningsøkt gjør at man får mer melk i puppene liksom. Altså, det er ikke sikkert det stemmer i det hele tatt, men som sagt føltes det naturlig for meg å holde litt igjen på treningsfronten i alle fall.

Kaia har derfor fått litt morsmelkerstatning sånn at jeg vet at hun har vært mett, i tillegg til at jeg har pumpet meg for å holde melkeriet i gang.

I dag derimot våknet jeg opp med melkespreng og tillot meg en styrkeøkt. Eller egentlig ikke, men puppene føltes mer som før og jeg hadde veldig, veldig lyst til å trene :-) Det ble en fin blanding av nye og gamle øvelser, og jeg, Ian og Kaia koste oss i gymmet i flere timer.

A1) 3 x 10 boxsquat @ 40kg
A2) 3 x 8 pullups
A3) 3 x 10 push up to pike on ball
B1) 3 x 10 1,5 rep frontsquat @ 40kg
B2) 3 x 12+12 single arm low cable row
B3) 3 x 10+10 cable rotation
C1) 3 x 8+8+8 GHD complex

Jeg filmet litt så jeg kan vise dere økten om dere vil. Men i morgen i så fall, jeg er aldeles for trøtt til denslags nå ;-)

Og sånn ellers, takk og pris at William snudde seg og kom tilbake til Noora :-D

Snaiks!

4 kommentarer om “Treningsfri og puppesnakk

  1. Normalt med litt mindre melk når mensen kommera. Eller, både mindre og normal mengde er normalt. Kaia får nok mat ved amming siden hun mest sannsynlig vil etterspørre oftere. Men altså, mme er supert hvis hun vil ha og er fornøyd (og mamman er fornøyd. Det er vel så viktig😙). Produksjonen øker så snart de første dagenen er unnagjort. Og trening har ingen innvirkning på produksjon så lenge man hviler og spiser nok. Melka kan dog endre litt smak som følge av melkesyre, men jeg har ikke merket noe til dette gjennom barnet med noen av mine, så det er vel like individuelt som ALT annet 😉

    1. Jeg har heller ikke merket noe fra melkesyre, takk og pris.

      Mulig at hun vil få nok ved å etterspørre oftere, men problemet er bare at når det er så lite melk så må hun jobbe så mye mer før utdrivningsrefleksen kommer, og det har hun rett og slett ikke tålmodighet til :-/

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s