Se min kjole

Eventuelt se våre kjoler. Da vi var hjemme i Egersund fikk jeg nemlig tilsendt totally matching kjoler til meg og Kaia, så da vi skulle i bursdagsselskap i dag var det ikke vanskelig å velge antrekk for å si det sånn! 

Tusen takk @kateandharriet (#gave)

Før det ble bursdagskake og kaffe hos Martha og Hallvard gjorde vi en økt som var så slitsom at jeg absolutt ikke hadde gjennomført om det ikke var for at jeg og Ian gjorde det sammen:

8 (!) runder av
8 knebøy @ 70kg
8 push press @ 40kg
8 nøytrale pullups 
8+8 kabel-rotasjon

Det hørtes så lett ut, 4 helt basic øvelser liksom, men det var alt annet enn lett. Planen var egentlig å starte ny runde hvert 5. minutt, men noen (les: Kaia) ble for utålmodig til denslags etter første runde. Dermed ble de resterende rundene gjort i «I go, you go»- stil. Dermed ble pausen litt lengre, og tro meg, det trengtes ;-)

Har avsluttet kvelden med Zootopia på skjermen og en hel sjokoladeplate i magen, FYI. Fin kveld om jeg skal få si det selv!

Snaiks!

9 kommentarer om “Se min kjole

  1. Så fine dere var (og er)! Er havaianas innafor i Dubai altså? Trodde det bare var her i Brasil at man kunne bruke dem hvor som helst og når som helst, haha :-D

    1. Hehehe, det hadde nok ikke vært innafor om vi skulle på fin restaurant, men vi skulle hjem til en venninne så jeg gikk for comfort! Kaia derimot har på seg Roberto Cavalli, så hun er helt innafor ;-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s