Ilha Deserta

I dag har vi hatt en helt fantastisk dag! Foruten at vi mistet ringen til Kaia (hyl) har dagen etter min mening vært tilnærmet perfekt.

I halv 10 draget i morges ble vi kjørt i en sardinbokslignende båt til en øde øy (derav overskriften), og der ble vi nesten hele dagen. Jeg og Ian fikk både sovet, solt oss og trent (!) mens Kaia tok en lang lur i vognen, og så var det tid for lunch på den eneste restauranten på øya. Vi hadde grillet seabass og nypoteter og jeg vet ikke om det var fordi jeg var sulten eller fordi settingen på restauranten var så nydelig, men jeg tror det er den beste fisken jeg har smakt i hele mitt liv. Kaia likte den også :-)

Men, man blir trøtt av så mye frisk luft ass, så jeg slenger opp en aldri så liten bildebombe og hopper i loppekassen. 

God natt partypeople,
I’m out!

6 kommentarer om “Ilha Deserta

    1. Åh, da håper jeg ikke at du kjefter på meg dersom jeg sier at det ikke er en UV-drakt.. Dvs, det stod i alle fall ingenting om UV på den, men jeg føler jo den beskytter mot sola likevel, og det trengs virkelig nå når den lille frøkna vår har blitt mobil og greier :-D

  1. Hei Inger!
    For ein herlig familie dåkke e!! Eg måtte bare legge igjen ein hilsen og sei at eg syns det e heilt nydelig å følge deg på bloggen, snap og insta. Smilet ditt smitter, og dine sunne gode holdninger! Eg lika det!!

    Nyt ferien :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s