Løpeglede på motorveien

Ok. Jeg må bare få avklare noe som jeg tenkte på mens jeg var ute på løpetur i morges. Da jeg skrev i går at jeg hadde vært flink og trent hver dag på ferie, så betyr selvsagt ikke det at man må trene hver dag for å være «flink». Det var ikke det jeg mente, og jeg burde kanskje ha ordlagt meg anderledes. 

For jeg trener ikke bare for å være flink. Jeg trener for at jeg liker følelsen trening gir meg. Jeg liker å føle meg sterk og kjenne at jeg ikke trenger Ian sin hjelp til å løfte en tung koffert opp i hattehyllen på flyet. Jeg liker å kunne kaste Kaia opp i luften så mange ganger at hun ler så hun hikster. Og jeg liker å kjenne at jeg kan ta i ett tak på trening uten å gå helt i kjelleren etterpå. Og så blir jeg jo glad av å trene! Å få lov til å starte dagen med en treningsøkt i strålende sol ser jeg på som en skikkelig luksus. Nå har jeg både tid, og god hjelp med Kaia til å trene, så å ikke ta utnytte av situasjonen ville jo bare vært tullete. 

Men hallo, jeg får jo mestringsfølelse også, og føler meg selvsagt flink når jeg trener. Jeg ville bare poengtere at det ikke bare er derfor jeg gjør det liksom ;-)

Som i dag for eksempel. Jeg løp ut uten å engang si det til Snapchat, og løp hverken fort eller kjempelangt. Det blir kanskje litt selvmotsigende nå når jeg forteller det til dere, men jeg håper dere skjønner greia. Jeg løp fordi jeg synes det er digg, og fordi jeg er heldig som har anledning til å løpe, og har en frisk kropp til å løpe med.

Jeg er forsatt skeptisk til hundene som finnes i høgget her, så jeg løp mot hovedveien der jeg tenkte sannsynligheten for løse hunder var mindre. Ikke på motorveien altså, det bare klang bra i overskriften ;-) 

Jeg løp helt enkelt til klokka sa at jeg hadde løpt 4,5 km, snudde, og løp tilbake samme vei. Det blir jo ikke den mest spennende løperunden, men jeg fikk da i det minste solt begge skuldrene :-D

God helg partypeople!
Snaiks 

12 kommentarer om “Løpeglede på motorveien

 1. Hi, I was wondering what is your height and leg size, 24inch? 23?…I ask because I’d like to work up to that size. I’m a guy but I think that’s a good size. Also, how can I view your website in English?

  Thanks you, Dorian

 2. Herregud. Det er lov å si at du er flink fordi du har trent i ferien. Tullsjur, haters gonna hate og folk kan trene og ikke trene i ferien, dem om det, det trenger du ikke ofre en eneste tanke. Suss.

 3. Har du forslag til intervaller på mølle for en som ikke har trent på lenge? Jeg fødte uka etter deg, men har ikke kommet i gang med trening etter det :o

  1. Oh, det er vanskelig å si hva som er bra for deg uten at jeg vet noe om deg! Men dersom det er lenge siden du har trent ville jeg uansett ikke ha startet med for korte intervaller, for da må du jo løpe så fort! Kjør f.eks 2 min på, 1 min hvile, 6-8 stk. Løp litt fortere enn jogg, men ikke gå for hardt ut.

   Lykke til :-)

 4. Så, jeg hater å være en sånn kjiping i kommentarfeltet, men: Har du vurdert å fjerne føflekken du har over leppa? Med tanke på at du bor i Dubai og utsettes for mye sol kan det være greit å ta en histologiprøve av den for å kontrollere at det ikke er noe føflekkreft. Jobber i helsesektoren så er egentlig bare derfor jeg påpeker det, for alt jeg vet kan det hende du går jevnlig til føflekkontroll hos en lege i Dubai :) Er som sagt ikke ment som en stygg eller skremmende kommentar.

  1. Hmm, jeg har mange andre føflekker jeg heller hadde sjekket først enn den tror jeg, den har liksom alltid vært der og jeg tenker jo knapt over at det er en føflekk der ;-) Jeg trodde det først var «farlig» dersom føflekken endrer farge eller fasong..?

   Blir ikke fornærmet assa ;-)

 5. Hei 🙄 kanskje et litt personlig spørmål, men ammer du Kaia fortsatt? Har ei på samme alder, og har nettopp sluttet å amme selv ☺

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s