Holmsbu

Åh, det er så fint her på Holmsbu at det føles som vi er med i en film eller noe. Mulig det er fordi det plutselig ble sommer igjen, men dette stedet tror jeg jammen er like fint om det regner eller blåser opp til storm ass!

I dag har det egentlig ikke vært noe på skjemaet med forelesningsgjengen, foruten 3 felles måltid, så vi har egentlig bare chillet hele dagen. Det ble litt «family gymtime» på hotellgymmet i formiddag, etterfulgt av en meget god lunch, og så har jeg og Ian øvd oss litt på forelesningen vi skal ha sammen på Convention på lørdag. Jaiks!

Nå har jeg sneket meg i seng (resten av gjengen sitter forsatt rundt middagsbordet), men det må være lov når man blir vekket i 6 draget tenker jeg ;-)

XOXO,
ingerinholmsbu ;-P

5 kommentarer om “Holmsbu

  1. Helt utenfor tema, men prøver likevel;) Lurer egentlig bare på hvordan dere gjør det med vaksiner o.l. med Kaia?:) Er dere innom helsestasjon i Norge siden dere er her ganske ofte eller er det samme oppfølging i Dubai?:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s