Hjem til jul

Ååååh, jeg kan ikke beskrive hvor godt det var å komme hjem i går kveld. Delvis fordi vi hadde hatt en lang reise, med Kaia som sov og ble vekket, sov og ble vekket, og sov og ble vekket, og delvis for at jeg hadde sett så frem mot å komme hjem til jul. Det er jo mye lettere å komme i julestemning hjemme i Norge selvsagt, men det jeg gledet meg mest til var å «vise frem» Kaia til familien. Hun har endret seg så mye siden mamma og pappa var i Dubai sist, og det er så gøy å få dele den lille solstrålen med de jeg er glad i. Og som den lille jenta har kost seg i dag! ..til tross for at dagen startet klokken 4!

Og med det sagt så tar jeg herved kvelden.


Gudd nait :-*

4 kommentarer om “Hjem til jul

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s