Kaldt i skyggen, ellers bra

Det ble en tur på stranden med Ian i går, og ca hver dag den siste uken mamma var her, likevel tok jeg og Kaia turen i dag også, til tross for at været egentlig ikke så særlig lovende ut der i morgentimene.

Men jeg tok feil, skyene på himmelen kom aldri foran sola, og jeg kunne ikke annet enn å prise meg lykkelig for at jeg fikk lov til å ligge under en varm sol på en helt vanlig søndag (som for oss er mandag). Kaia får seg en lang hvil i vogna, og jeg får svart på mail fra solsengen- win win :-D


Håper helgen har vært fin!

Gudd nait :-*

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s