Små gleder og lyspærer på døren

Lukten av dagens første kaffe, nyvasket sengetøy eller Kaia som smiler med en gang hun våkner. Ok, sistnevnte er jo faktisk verdens største glede, men dere skjønner greia. Det handler om å sette pris på de små tingene, hverdagen og det som man kanskje ikke alltid tenker på som så veldig viktig, men som likevel til størstedel utgjør selve livet.

Woah, that escalated quickly! Har absolutt ikke tenkt å skrive om meningen med livet og sånt, jeg ville bare fortelle at jeg fikk lyspærer levert på døren i dag jeg. Dermed har vi endelig fått lys i både taklampe og komfyrlampe, og sånt gjør meg glad. Det skal ikke så mye til :-)


Nå har vi akkurat fullført Inferno på skjermen, og vi måtte dele filmen i 3 fordi vi har lagt oss så tidlig og ikke rukket å se ferdig. Which reminds me; nå er det natta :-)

Håper dere har hatt en fin start på uken!

Gudd nait, sov godt :-)

6 kommentarer om “Små gleder og lyspærer på døren

  1. Hærlig du Inger. Syntes du ser fantastisk ut om dagen. Hvor lenge skal du ha Mammaperm med Kaia? Er det vanelig med typ barnehage i Dubai? Ha en fin dag.

    1. Wow! Takk :-)

      Vi har ikke bestemt helt når Kaia skal i barnehage ennå, men har funnet en som jeg tror blir bra når hun (les: jeg) er klar for det. Jeg vet ikke hva som er vanligst, men både barnehage, nannies eller at man er hjemme selv med barnet er vanlig. Enn så lenge funker det at jeg jobber uten at hun må i barnehage, så jeg tenker at vi drøyer det noen måneder til. Heldigvis er det flere i vår situasjon, så Kaia har kompiser å være med allerede ;-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s